Alessandro Dănescu e concurentul care a întors 4 scaune la Vocea României. A ales-o pe Irina Rimes. Video

Cristiana Astefanoaiei    Alex Năstase   
în Stiri mondene
14/09/2019, 08:23
Alessandro Dănescu e concurentul care a întors 4 scaune la Vocea României. A ales-o pe Irina Rimes. Video GALERIE FOTO
Toți cei 4 jurați s-au luptat pentru Alessandro Dănescu. Sursa foto - facebook

Alessandro Dănescu e concurentul care a întors 4 scaune la Vocea României. Tânărul i-a lăsat pe toți antrenorii cu gura căscată. În vârstă de numai 23 de ani, acesta a interpretat piesa ”I’m no good” a lui Amy Winehouse. Student în București, la Politehnică, specializarea Inginerie Aerospațială, Dănescu a rupt norii după ce a intrat pe scenă. Alessandro și-a descoperit talentul muzical destul de devreme.

Alessandro Dănescu e concurentul care a întors 4 scaune la Vocea României

Mai exact, în clasa a cincea, atunci când profesoara de muzică i-a spus că are ureche muzicală. Spune că a moștenit pasiunea pentru muzică de la bunici. Bunicul său obișnuia să cânte la nai, iar bunica avea o voce foarte frumoasă. Culmea, părinții lui nu au experiență în domeniu. Mama este pensionată pe caz de boală, iar tatăl muncește în Anglia. Mai mult de atât, la început, mamei i se părea că Alessandro ”behăie ca o oaie”.

Cu timpul s-a îndrăgostit și ea de vocea lui și a început să-l susțină. Acum, e cea mai mândră mamă după ce l-a văzut la televizor. Alessandro a impresionat cei patru jurați cu vocea sa. Horia Brenciu, Tudor Chirilă, Irina Rimeș, dar și Smiley erau convinși, înainte să se întoarcă, că este vorba de o femeie. ”Eu m-am întors pentru o voce de femeie”, a recunoscut Smiley care nu a ezitat să-și arate surprinderea.

A ales-o pe Irina Rimes

”În general, bărbații care au voci mai subțiri, mai aproape de vocile feminine, sunt bullied de oamenii din jur, de prieteni. Chiar ai o voce specială. Chiar cred că ești un plus pentru emisiunea Vocea României”, a continuat juratul de la ”Vocea României”. Toți cei patru antrenori au încercat să-l convingă pe Alessandro Dănescu să meargă în echipa lor pentru a ataca trofeul.

În cele din urmă, după câteva minute de discuții, tânărul a ales să meargă în echipa Irinei Rimes, aflată la doar al doilea sezon ca jurat în show-ul Vocea României și singura prezență feminină în această ediție.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×