Alessandra Stoicescu pleacă de la ANTENA 3. Decizia a luat-o după ultimele evenimente din viața ei!

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
04/03/2019, 14:03
Alessandra Stoicescu pleacă de la ANTENA 3. Decizia a luat-o după ultimele evenimente din viața ei! GALERIE FOTO
Motivul pentru care Alessandra Stoicescu pleaca de la Antena 3!

Una dintre cel mai cunoscute vedete ale postului Antena 3 pleacă datorită sarcinii sale. Alessandra Stoicescu va pleca din fața micilor ecrane pentru că este însărcinată. Șefii de la Antena 3 îi caută deja înlocuitoare viitoarei mămici, care are deja 4 luni de sarcină, iar concediul natal este din ce în ce mai aproape. „Primul nostru boboc de floare”, a fost mesajul prezentatoarei de televiziune în dreptul unei imagini unde își arăta brățara cu un simbol extraordinar, piciorușele unui bebeluș.

Alessandra Stoicescu pleacă de la Antena3 datorită concediului natal

Prezentatoare de televiziune de la Antena 3 va intra în concediu natal în vara aceasta! Frumoasa moderatoare este însărcinată în 4 luni și abia așteaptă să își strângă în brațe primul copil. După vestea oficială că va deveni mămică la 42 de ani, felicitările pe toate rețelele de socializare ale acesteia au curs neîncetat. Soțul său, Sergiu Constantinescu, este în extaz și abia așteaptă ca familia lor să se mărească.

“Secretul casniciei noastre perfecte: increderea, zambetul, umorul si plimbatul in ploaie. Si dragostea, desigur. Numai noi stim ce facem ca sa nu intervina monotonia, asta ramane secret. Ne dorim, copii, da… Dar e secretul nostru. Ce-o sa ne dea Dumnezeu”, declarat Alessandra Stoicescu, în urmă cu patru ani. Sergiu Constantinescu și Alessandra s-au căsătorit în anul 2013, iar nașii de cununiei au fost nimeni alții decât Gabriela Firea și Florin Pandele.

Alessandra Stoicescu părăsește platoul Antena 3 datorită faptului că este însărcinată
Alessandra Stoicescu părăsește platoul Antena 3 datorită faptului că este însărcinată

Alessandra Stoicescu, poveste de iubire ca-n povești

Prezentatoarea de televiziune de la Antena 3 are o relație extrem de frumoasă pe care o ține departe de ochii lumii. Sergiu Constantinescu este bărbatul cu care s-a căsătorit încă din 2013 și cu care are o frumoasă poveste de dragoste. “Dumnezeu a contribuit la relaţia asta. Fără ajutorul Divin, nu reușeam să am ce am azi. Sergiu m-a schimbat, m-a deschis, m-a făcut să văd lumea un pic altfel. Îmi e şi frică să spun până la capăt, să nu îl mânii pe Dumnezeu, dar îmi e foarte bine, sunt foarte fericită şi mă simt completată de Sergiu. Suntem două jumătăţi ale aceluiaşi măr, cu toate cele…

Noi lucrăm împreună şi se spune că acest lucru nu e foarte bun, că poate să îţi afecteze relaţia. Noi, pentru că ne-am cunoscut la serviciu şi relaţia a evoluat către iubire, nu avem problema asta. Nu există pericolul de a ne duce acasă cu problemele de la serviciu. Am reuşit să ne creăm un echilibru şi chiar e jumătatea mea”, declara Alessandra Stoicescu la un an după ce s-a măritat.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×