Alessandra Stoicescu a născut o fetiță. Prima imagine cu bebelușa

Dan Suta   
în Stiri mondene
29/07/2019, 12:59
Alessandra Stoicescu a născut o fetiță. Prima imagine cu bebelușa
Alessandra Stoicescu a născut o fetiță. Sursa foto: Antena 3

Prezentatoarea de televuziune Alessandra Stoicescu a născut o fetiță de nota 10, iar soțul ei a postat o primă imagine cu bebelușa adusă pe lume astăzi. Vedeta Antenei 3 este pentru prima oară mămică la vârsta de 43 de ani. Nu a avut probleme cu sarcina, în ciuda vârstei pe care o are, iar de acum înainte va dedica tot timpul ei micuței.

Alessandra Stoicescu a născut-o pe Sara Maria

Potrivit postării lui Sergiu Constantinescu, Sandra a născut astăzi dimineață la ora 09:02. Realizatoarea de talk-show-uri de la Antenă și-a anunțat fanii în această dimineață că a ajuns la maternitate și că dintr-o clipă în alta va naște. Jurnalista a dezvăluit zilele trecute și la ce nume s-a gândit pentru micuță: Sara Maria.

Sandra spune că a visat cele două nume biblice într-o noapte și este extrem de fericită mai ales că bebelușa a fost binecuvântată de Papa Francisc, la vizita pe care acesta a efectuat-o în luna iunie în țara noastră. Vedeta va sta în concediu maternal cel puțin doi ani de zile. Vedeta și-a dorit dintotdeauna un copil, iar despre această dorință a vorbit în urmă cu cinci ani de zile.

Sandra și-a dorit cu ardoare un copil

„Ne dorim un copil, dar mai aşteptăm. Momentan, primim sfaturi de la prieteni. Un copil reprezintă o provocare. Trebuie să ţi-o asumi, ţi se schimbă viaţa radical. Şi, plus de asta, nu baţi din palme şi gata copilul… E o decizie pe care o iei şi, în primul rând, se întâmplă când vrea Dumnezeu, nu când vrei tu”, a declarat Sandra în anul 2014, scrie click.ro.

„Dumnezeu a contribuit la relaţia asta. Fără ajutorul Divin, nu reușeam să am ce am azi. Sergiu m-a schimbat, m-a deschis, m-a făcut să văd lumea un pic altfel. Îmi e şi frică să spun până la capăt, să nu îl mânii pe Dumnezeu, dar îmi e foarte bine, sunt foarte fericită şi mă simt completată de Sergiu. Suntem două jumătăţi ale aceluiaşi măr, cu toate cele…”, a spus vedeta despre relația cu actualul partener, Sergiu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×