Ce a decis să facă Alessandra Stoicescu înainte să nască: “Am kitul pregătit”

Daniel Scripcaru    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
14/07/2019, 22:05
Ce a decis să facă Alessandra Stoicescu înainte să nască: “Am kitul pregătit” GALERIE FOTO
Alessandra Stoiceiscu recolteaza celule stem pentru fiica sa

Vedeta de televiziune Antena 3 Alessandra Stoicescu și soțul ei, Sergiu Constantinescu, au luat o decizie foarte importantă privind siguranța bebelușei lor, care urmează să vină pe lume! Cei doi viitori părinți s-au hotărât să recolteze celule stem de la micuță. Așadar, vedeta de televiziune a apelat la o clinică de specialitate.

Alessandra Stoiceiscu recolteaza celule stem pentru fiica sa

“Fetița noastră vine pe lume în țara lui «nu imi fac asigurare că trag a rău», «nu mă duc la medic pentru că sigur imi găsește ceva»… mă surprind și eu când cad în capcana unor superstiții, dar încerc să devin repede rațională. Ne-am documentat și am decis că vom recolta celule stem la nașterea fetiței noastre. Să nu avem nevoie de ele niciodată… dar să fie acolo! (…) am kitul pregătit pentru ziua întâlnirii cu minunea. #babystem #mylove #pregnant Sergiu Constantinescu #love”, a scris vedeta de la Antena 3 pe conturile ei de socializare.

”La ce sunt bine celule stem? În cazul în care copilul dvs. se confruntă cu o gamă largă de probleme de sănătate în viața ulterioară, celulele stem pot fi cheia pentru repararea și restaurarea sănătații lor.

Alessandra Stoiceiscu recolteaza celule stem pentru fiica sa
Alessandra Stoiceiscu recolteaza celule stem pentru fiica sa

La ce sunt bune celule stem?

Celulele stem din sângele ombilical sunt deja utilizate în tratamentul a peste 85 de afecțiuni medicale, printre care enumeram leucemii, anemii și talasemii, iar lista este în continuă creștere. Recoltarea celulelor stem din sângele ombilical este un proces incredibil de simplu în care aceste celule unice sunt recoltate din cordonul ombilical odată ce copilul a fost născut în condiții de siguranță. Celulele țesutului cordonului ombilical pot fi recoltate în acelasi timp cu celulele stem din sângele cordonului ombilical”, potrivit unei clinici de specialitate, care percepe o taxă de aproape 2300 de euro pentru acest serviciu.

Copilul va veni pe lume la câteva uni de la nunta de fier a părinților săi! La finalul lunii trecute, Alessandra Stoicescu și Sergiu Constantinescu au sărbătorit nunta de fier. Cu acest prilej, prezentatoarea i-a făcut o declarație de dragoste soțului său, care a fost însoțită de o poză de album în care apar împreună, ea având un buchet superb de trandafiri roșii: “6 ani de căsătorie și partea cea mai frumoasa abia începe! Am zis.. restul ti-l șoptesc la ureche @constantinescusergiu ..#love #happy #wedding #celebration #mylove #mylovestory”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×