Fiul lui Kamara, supus unui transplant de celule stem. Ce boală are băiețelul

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
17/05/2019, 10:07
Fiul lui Kamara, supus unui transplant de celule stem. Ce boală are băiețelul GALERIE FOTO
Fiuul lui Kamara a fost operat la o clinica din Turcia

Minune pentru cântărețul Kamara și familia sa, după ce s-au strâns bani pentru ca fiul său să fie operat și să aibă o șansă la o viață normală! Cântăreţul Kamara (43 de ani) şi fosta sa soţie se aflăîn prezent într-un spital din Turcia, acolo unde băieţelul lor, Leon, în vârstă de cinci ani, primeşte tratament pentru afecţiunea neurologică de care suferă.

Fiul lui Kamara a fost operat într-un spital din Turcia

Leon are cinci ani şi a fost diagnosticat cu tetrapareză spastică, la scurt timp de la naştere. La ora actuală, băieţelul se foloseşte doar de un braţ, cântăreşte 10 kilograme şi are nevoie de supraveghere permanentă, potrivit protv.ro.

Cântărețul Kamara a participant recent la emisiunea „Ferma – Un nou început“, de la Pro TV, cu speranţa că va câştiga marele premiu pentru a-şi ajuta fiul bolnav, după cum a mărturisit chiar artistul. Cântăreţul a fost, însă, eliminat din concurs după ce regulile show-ului de la Pro TV au fost schimbate.

Kamara a transmis un mesaj pentru cei care l-au ajutat cu bani pentru operatia fiului sau

Kamara a luptat pentru Leon la Ferma dar a pierdut după schimbarea regulamentului

Kamara a fost eliminat de Cristi Crăciun, după un duel pentru funcția de fermier șef. Chiar înaintea duelului, prezentatoarea Mihaela Rădulescu a spus că duelul pentru funcția de fermier șef se va lăsa cu o eliminare pentru cel înfrânt. Kamara a purtat laduel un tricou pe care scria ”Pentru LEON până la capăt”.

Chiar dacă a ieşit din competiţie, cântăreţul a obţinut ulterior ajutor, astfel că, în prezent, micuţul Leon primeşte tratament specializat în Turcia, potrivit sursei citate. Kamara a transmis un mesaj emoţionant şi le-a mulţumit celor care i-au oferit ajutor pentru fiul său de numai 5 anișori.

„Încă un pas pentru Leon. Azi, el a avut prima intervenţie: primul transfer de celule stem. Un prim pas important în drumul lui spre o copilărie normală, una în care să alerge, să exploreze lumea din jurul lui şi să descopere bucuriile vârstei lui. Mulţumim tuturor celor care ne-au fost şi ne sunt alături cu un gând, cu o rugăciune şi cu o contribuţie la cazul lui Leon. Vă dorim tot ce e mai bun“.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×