Alesia Călin l-a făcut să plângă pe Mihai Petre, la Românii au Talent! Ce a făcut când a urcat pe scenă

Ana Chivu   
în Stiri mondene
09/03/2019, 12:38
Alesia Călin l-a făcut să plângă pe Mihai Petre, la Românii au Talent! Ce a făcut când a urcat pe scenă GALERIE FOTO
Alesia Călin, fetița care l-a impreionat pe Mihai Petre la Românii au Talent!

Alesia Călin este fetița care l-a impresionat atât de tare pe Mihai Petre încât l-a făcut să plângă. Ediția cu numărul 5 a fost încă una spectaculoasă. Emoții peste emoții au cuprins scena emisiunii de talente, mai ales la momentul Alesiei, micuța care a uimit o sală întreagă, în frunte cu jurații. “Alessia, câte kilograme ai? Da… să îți dea Dumnezeu sănătate, să ai grijă de tine și, mai mult ca sigur că într-o bună zi, pe lângă olimpici matematicieni, fizicieni, chimiști, medici, alți artiști, sportivi, o să continuăm să livrăm lumii mari cântăreți de operă”, a spus Florin Călinescu. “20 (n.r.: kilograme)”, a răspuns micuța.

Alesia Călin, fetița care l-a emoționat pe Mihai Petre până la lacrimi

Mihai Petre, cunoscut ca cel mai aprig jurat, s-a emoționat extrem de tare la momentul Alesiei Călin. Se pare că vocea acesteia i-a ajuns direct la inimă. În timp ce-și ștergea lacrimile, acesta a complimentat actul artistic. De asemenea, și ceilalți de la masa juriului au avut numai cuvinte de laudă la adresa Alesiei.

“Sunt foarte mulți oameni care nu își dau seama care e drumul lor în viață și îl tot caută. Faptul că tu ți-ai descoperit drumul de la o vârstă așa de fragedă e un semn. Ești aleasă, ai tot ce îți trebuie ca să reușești. Succes în tot ce alegi să faci!”, a spus Andra la finalul numărului impresionant al Alesiei. “Mulțumesc”, a spus adolescenta. “Dragă Alessia, răspunsul meu este: da!”, a afirmat Andi Moisescu.

Mihai Petre, în lacrimi după momentul Alesiei Călin
Mihai Petre, în lacrimi după momentul Alesiei Călin

Fanii, dezamăgiți că Alesia Călin nu a primit Golden Buzz

Se pare că fanii emisiunii Românii au Talent au fost extrem de dezamăgiți de jurizarea fetiței și de faptul că nu a fost apreciată la alt nivel, cu un Golden Buzz. Nenumărate mesaje de nemulțumire au curs pe pagina oficială a emisiunii. “Felicitări, suflet minunat si frumos, meritai un Golden Buzz. Dar Andra nici nu s-a ridicat în picioare, mi-e ciudă că nu o apăsat butonul auriu nimeni. RUSINE”, “Alesia Călin, meritai un Golden Buzz, dar asta insemna sa te auzim doar in finala… asa, cu siguranta, te auzim de mai multe ori ceea ce e bine… cu siguranta o sa ajungi in finala… Felicitari!”,

“Pacat ca nu a primit Golden Buzz ???”, “A fost poate cel mai bun moment de aseară, la vârsta ei să aibă asa voce,e fabulos, felicitări,merita cu siguranță sa treaca in semifinală, nu am nimic cu americanu,ceea ce a făcut si el e demn de lăudat,nu mulți pot sa se contorsioneze asa ca el,dar sincer nu am putut să mă uit,dar la fetița asta m-am uitat cu drag, bravo fetito!”, “Merita să primească Golden Buzz (…)”, au spus fanii show-ului.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×