Alertă la metrou – Un bărbat a încercat să se sinucidă la stația de metrou Unirii. VIDEO

Narcis Rosioru   
în Stiri mondene
27/11/2019, 15:45
Alertă la metrou – Un bărbat a încercat să se sinucidă la stația de metrou Unirii. VIDEO
Un bărbat care a încercat să se sinucidă la stația de metrou Unirii a fost salvat la timp.

Un bărbat a vrut să se sinucidă azi, 27 noiembrie, la staţia de metrou Unirii din Capitală. Bărbatul s-a întins pe liniile metroului, încercând astfel să-și pună capăt zilelor.

Tentativa bărbatului de a se sinucide a avut un final fericit, întrucât angajații Metrorex au oprit curentul

Angajații metroului din București au reușit să oprească temporar alimentarea cu electricitate a șinelor, după ce bărbatul s-a întins pe liniile de tren de la stația Unirii, în încercarea de a se sinucide, informează Mediafax.

Poliția Capitalei informează că bărbatul a fost salvat la timp și a fost îndepărtat de pe liniile metroului. Bărbatul, care se pare că era foarte agitat, a fost identificat de oamenii legii.

Conform unor surse apropiate intervenției, omul este are vârsta de 30 de ani și se pare că ar fi consumat băuturi alcoolice

Mai mult, din primele cercetări la fața locului se pare că acesta era supărat din cauza faptului că a fost părăsit de către iubita sa. Mai mult, fratele bărbatului care a încercat să se sinucidă la metrou a declarat echipajelor de intervenție că omul nu suferă de vreo afecțiune psihică.

După cum era de așteptat, circulația metrourilor a fost supendată pentru scurt timp. Acum, oamenii legii trebuie să cerceteze cazul pentru a vedea exact împrejurările în care a avut loc incidentul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×