Alertă la metrou în București: fum dens în vagoanele unui tren. Călătorii au deschis geamurile pentru a nu se sufoca. VIDEO – UPDATE

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
06/12/2019, 09:28
Alertă la metrou în București: fum dens în vagoanele unui tren. Călătorii au deschis geamurile pentru a nu se sufoca. VIDEO – UPDATE

A fost alertă la metrou în dimineața zilei de 6 decembrie. Călătorii care au circulat cu metroul spre Anghel Saligny, din București, au fost nevoiți să apese butonul de panică și au deschis geamurile, din cauza fumului dens din vagoane, informează Mediafax.

Călătorii au deschis geamurile pentru a nu se sufoca

UPDATE: Reacția Metrorex: „Echipele Metrorex au verificat starea tehnică a trenului şi astfel nu s-a confirmat sesizarea de degajare de fum, fiind vorba despre o degajare de praf, introdusă în salonul trenului prin sistemul de ventilaţie, la staţia Eroilor, întrucât în zona respectivă se desfăşoară lucrări.

Personalul Metrorex a acţionat în scopul prevenirii oricăror eventuale pericole conform procedurilor în vigoare”, anunță reprezentanţii Metrorex.


Martorii spun că fumul dens a apărut mai întâi în ultimele vagoane ale metroului ce circula de la Păcii în direcția Anghel Saligny.

Călătorii au deschis toate geamurile pentru a fi siguri că nu se sufocă din cauza fumului dens și au apăsat butonul de panică.

În zonă se fac acum verificări pentru a se stabili ce a provocat incidentul de la metrou. Circulația metrourilor nu a fost afectată.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×