Alertă la Brăila, după ce două colege de bancă au dispărut după terminarea cursurilor. Fetele sunt date în urmărire națională și internațională

în Stiri de ultima ora
04/02/2020, 18:48
Alertă la Brăila, după ce două colege de bancă au dispărut după terminarea cursurilor. Fetele sunt date în urmărire națională și internațională
Alertă la Brăila, după ce două colege de bancă au dispărut după terminarea cursurilor. Fetele sunt date în urmărire națională și internațională. Sursa foto: IJP Brăila

Două colege de bancă din Brăila sunt căutate de autoritățile din țară și din străinătate după ce au dispărut luni, 3 februarie, anunță oamenii legii. Cele două adolescente, ambele în vârstă de 15 ani, au plecat de la cursuri, iar din acel moment nimeni nu mai știe nimic despre ele.

Două adolescente din Brăila au dispărut fără urmă

Conform informațiilor puse la dispoziție de către Poliția Județeană Brăila, dispariția celor două minore a fost semnalată luni seara, mai întâi de mama uneia dintre fete și ulterior de fratele celei de-a doua, care au luat imediat legătura cu oamenii legii.

Adolescentele în vârstă de 15 ani sunt colege de bancă la Liceul „Mihai Sebastian” din Brăila și, din cercetările polițiștilor, acestea au plecat împreună de la cursuri, luni, și nu au mai ajuns acasă, nici la liceul unde învață.

„Din primele verificări, poliţiştii au stabilit faptul că cele două minore, colege de bancă, la un liceu de pe raza municipiului, au plecat, împreună, după terminarea orelor de curs şi până în prezent nu au mai revenit”, a transmis IPJ Brăila.

Poliția a oferit și semnalmentele celor două fete, precum și câte o fotografie.

Cele două colege de bancă, date în urmărire internațională

Astfel, Gabriela Antonia Colgiu are 1,60 metri înălţime, circa 50 de kilograme, constituţie atletică, păr şaten, ochii căprui. Ultima dată când a fost văzută de cunoscuţi purta o geacă aurie, jeanşi, avea un rucsac şcolar negru şi pantofi sport.

Andreea Nicoleta Pătrânoiu este cea de-a doua fată dispărută, are 1,65 metri, aproximativ 55 de kilograme, constituţie atletică, păr brunet, lung, ochii căprui. La momentul dispariției tânăra avea geacă neagră, jeanşi, negri, pantofi sport albi.

Oamenii legii au solicitat urmărirea celor două colege de bancă din Brăila atât la nivel naţional, cât şi internaţional. Cei care pot oferi informații care să-i ajute pe oamenii legii să le identifice pe cele două nimore dispărute sunt rugați să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×