Tânăra de 17 ani dispărută fără urmă din Dâmbovița a fost găsită! Mariana Lupu se afla în zona Gării de Nord

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
03/02/2020, 22:03
Tânăra de 17 ani dispărută fără urmă din Dâmbovița a fost găsită! Mariana Lupu se afla în zona Gării de Nord
A fost găsită Mariana Lupu, tânăra de 17 ani dispărută din Dâmbovița. Sursa foto: Poliția Română

În cursul zilei de luni, 3 februarie, polițiștii bucureșteni au reușit să dea de urma uneia dintre fetele dispărute fără urmă de aproape o săptămână din Dâmbovița. Este vorba despre Mariana Lupu, în vârstă de 17 ani, care a fost găsită în zona Gării de Nord.

Mariana Lupu, una dintre fetele dispărute din Dâmbovița a fost găsită. A plecat de bunăvoie de acasă

Potrivit informațiilor transmise de oamenii legii, fata nu a fost victima vreunei infracțiuni în zilele în care a lipsit. Ba mai mult decât atât, aceasta a plecat de acasă de bunăvoie, fără știința părinților.

Văzând că nu mai dă niciun semn de viață, oamenii s-au speriat și au alertat imediat autoritățile. Polițiștii anunță că tânăra se află în custodia lor și urmează ca în cel mai scurt timp să fie predată familiei.

Nu se precizează, însă, ce a făcut Mariana Lupu în toată această perioadă. Pe data de 29 ianuarie, oamenii legii anunțau demararea operațiunilor de căutare a unei minore de 17 ani, dispărută din Românești, judeţul Dâmboviţa.

Întrucât nu reușeau să dea de urma fetei, autoritățile s-au văzut nevoite să facă apel la populație. La fel au procedat și membrii familiei, îngrijorați că acesteia i s-ar fi putut întâmpla ceva grav. Nici nu le-a trecut prin gând că tânăra a plecat din proprie inițiativă.

O fată de 17 ani din Dolj este dispărută de zile întregi

Dacă polițiștii au reușit până la urmă să o găsească pe Mariana Lupu, nu același lucru putem spune despre Cristiana Patricia Morărețu, o tânără de 17 ani din Melinești, județul Dolj, dispărută fără urmă de zile întregi. Aceasta a părăsit domiciliul pe data de 25 ianuarie, iar de atunci nu a mai dat niciun semn, spre disperarea părinților.

Cristiana Patricia Morăreţu, în vârstă de 17 ani, are următoarele semnalmente: – înălțime 1,60 – 1,65 m, greutate aproximativ 60 kg, constituție atletică, păr lung, şaten, ochi căprui. La data plecării era îmbrăcată într-un tricou gri, peste care avea o bluză verde, pantaloni de culoare albastră și pantofi sport de culoare albă”, au anunțat reprezentanții  Poliției Rurale Melinești.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×