ALERTĂ! Florin Cîțu amână plata impozitului pe clădiri, pe teren şi pe mijloacele de transport. Data limită se mută de la 31 martie 2020 la 30 iunie 2020

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
13/03/2020, 15:54
ALERTĂ! Florin Cîțu amână plata impozitului pe clădiri, pe teren şi pe mijloacele de transport. Data limită se mută de la 31 martie 2020 la 30 iunie 2020 GALERIE FOTO
Florin Citu spune că oamenii pot să plătească impozitul până la 30 iunie. Sursa foto - ALEXANDRU DOBRE/ MEDIAFAX FOTO.

Florin Cîțu amână plata impozitului pe clădiri, pe teren şi pe mijloacele de transport. Mai exact, ministrul Finanţelor Publice, Florin Cîţu a anunțat prorogarea primului termen de plată a impozitului.

Florin Cîțu amână plata impozitului pe clădiri, pe teren şi pe mijloacele de transport

Data limită se mută de la 31 martie 2020 la 30 iunie 2020. Tot până la acest termen vor beneficia de bonificaţie cei care plătesc integral, deciziile urmând a fi adoptate în prima şedinţă de Guvern.

”Pentru a veni in sprijinul contribuabililor, în contextul riscului de răspândire a epidemiei cu COVID-19, se prorogă primul termen de plată a impozitului pe clădiri, a impozitului pe teren, respectiv a impozitului pe mijloacele de transport, aferente acestui an de la 31 martie 2020 la 30 iunie 2020.

Data limită se mută de la 31 martie 2020 la 30 iunie 2020

De asemenea, pentru anul 2020, contribuabilii care achită integral, până la 30 iunie 2020, impozitul pe clădiri, impozitul pe teren, respectiv impozitul pe mijloacele de transport beneficiază de bonificaţia stabilită de Consiliul Local”, a anunţat pe o rețea de socializare Florin Cîţu.

Potrivit fostului premier desemnat aceste modificări urmează să fie reglementate prin Ordonanţă de Urgenţă în prima şedinţă de Guvern.

Florin Cîţu, care şi-a depus mandatul, a declarat că gândul că l-ar fi votat Olguţa Vasilescu, Iordache, Ciolacu l-a făcut să ia această decizie, precizând că rolul său era de a duce la alegeri anticipate.

”Se fac multe compromisuri în politică, dar eu nu pot trece peste acest compromis. Gândul că m-ar fi votat Olguţa Vasilescu, Iordache, Ciolacu m-a făcut să iau această decizie”, a declarat Cîţu.

”În acest moment am reuşit performanţa de a ne împrumita la dobânzi negative (…) România este guvernată. PSD se comportă iresponsabil. De patru luni de zile le cer să nu mai voteze legi populiste, ieri au votat o astfel de lege”, a a mai adăugat fostul premier desemnat.

”Mandatul meu era de a ne duce la alegeri anticipate. L-am acceptat împreună cu partenerii din opoziţie. Mai sunt unii care s-au răzgândit”, a mai spus Florin Cîţu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×