Ale cui erau amprentele găsite pe ușa casei Cristinei Țopescu. Prietena ei a făcut dezvăluirea

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
17/01/2020, 15:17
Ale cui erau amprentele găsite pe ușa casei Cristinei Țopescu. Prietena ei a făcut dezvăluirea GALERIE FOTO
Cristina Ţopescu a încetat din viaţă. Sursa foto - hepta.ro

S-a aflat și ale cui erau amprentele găsite pe ușa casei Cristinei Țopescu. Anchetatorii au făcut un prim anunț important legat de moartea fostei jurnaliste. Analizele au venit și polițiștii știu acum cine a încercat să deschidă ușa clădirii.

Ale cui erau amprentele găsite pe ușa casei Cristinei Țopescu

Vă readucem aminte faptul că fosta prezentatoare a fost găsită moartă în casa sa din Tunari. O vecină, care îi era și prietenă apropiată a fost cea care a alertat autorităţile. Femeia era speriată că nu reușea să dea de vedetă.

Mai întâi aceasta a sunat la mai multe persoane din localitate, pentru a afla ce se întâmplă, după care când a constatat că nimeni nu știa nimic de ea, a apelat numărul de urgență, 112.

Prietena ei a făcut dezvăluirea

”Legistul a analizat trupul aflat în stadiu avansat de degradare, chiar mumificat, și a întocmit un raport în care se specifioca faptul că ziarista terminase socotelile cu viața de două săptămâni.

Mai mult, dusă la necropsie, medicii nu au putut spune clar cauza morții, însă au mers pe varianta unui infarct sau chiar a unui accident vascular”, au dezvăluit persoane abilitate, potrivit stirilekanald.ro.

Conform sursei citată, Cristina Țopescu a murit, după câte s-ar părea, în noaptea de 28 spre 29 decembrie. De atunci, nimeni nu a mai știut nimic de ea.

Vecina jurnalistei, cea care a și alertat autoritățile susține că era obișnuită ca aceasta să nu-i răspundă la telefon și nici la ușă, așa că nu i s-a părut nimic ciudat la faptul că nu a dat de ea, cu zilele.

Între timp, anchetatorii au descoperit mai mult amprente pe ușa locuinței Cristinei Țopescu. ”Am intrat cu lanternele în locuința Cristinei, fiindcă nu era lumină.

Așa cum i-am spus în acea seară și ofițerului de la serviciul specializat prezent la fața locului, să fie sigur că îmi va găsi amprentele pe clanța de la ușă. Făcând o paranteză, când trăia, ziua, Cristina lăsa ușa de la casă deschisă, râdea și spunea că oricum dacă aude cineva cățeii lătrând nu are curajul să intre, doar noaptea mai încuia ușa!

Acum, era închisă pe dinăuntru, deci vă dați seama că am deschis, am aprins luminile, am văzut-o cum era pe pat… Am ieșit, am mai vorbit cu doamna comisar șef de la Poliția Otopeni, am spun pe cine să contacteze, fiindcă nu știa pe cine să anunțe din familie, apoi am plecat acasă”, a povestit Diana, vecina și prietena Cristinei Țopescu care a lăsat să se înţeleagă că cele mai multe amprente îi aparţin.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×