Al treilea bucureștean cu noul coronavirus, motiv de alertă la ADP Sector 4. Bărbatul a împărțit mărțișoare înainte de a ajunge la spital

Narcis Rosioru   
în Stiri de ultima ora
10/03/2020, 13:54
Al treilea bucureștean cu noul coronavirus, motiv de alertă la ADP Sector 4. Bărbatul a împărțit mărțișoare înainte de a ajunge la spital
Al treilea bucureștean cu noul coronavirus, motiv de alertă la ADP Sector 4. Bărbatul a împărțit mărțișoare înainte de a ajunge la spital. Sursa foto: Inquam Photos / Virgil Simonescu

Amenajarea Domeniului Public, sector 4, a anunțat declanșarea unei anchete epidemiologice din cauza celui de-al treilea bucureștean infectat cu noul coronavirus, întrucât acesta, angajat al instituției, a împărțit peste 120 de mărțișoare cu o zi înainte să meargă la spital.

În prezent, sediul ADP Sector 4 este închis

ADP sector 4 a declanșat o anchetă epidemiologică din cauza angajatului care a împărțit peste 120 de mărțișoare, acesta fiind al treilea bucureștean ce a fost depistat cu noul coronavirus.

Bărbatul lucrează în conducerea instituției și, potrivit directorului general al ADP sector 4, bucureșteanul a împărțit peste 120 de mărțișoare în ziua de 2 martie.

Astfel, Marian Goleac, director general al ADP sector 4, a declarat la Digi24 că bucureșteanul de 60 de ani a fost la muncă pe 2 martie, ocazie cu care a împărțit mărțișoare în sediul instituției.

O zi mai târziu, pe 3 martie, bărbatul s-a simțit rău și a mers la spital. Pe 4 martie, bucureșteanul a revenit la muncă, însă pe 5 acesta s-a dus din nou la spital, întrucât nu se simțea bine, a mai declarat directorul ADP sector 4.

Cel de-al treilea bucureștean cu coronavirus nu a călătorit în țări din zonele de risc

Goleac a spus că și soția celui de-al treilea bucureștean infectat cu coronavirus lucrează tot în sediul instituției, iar bărbatul are biroul în parcul Lumea Copiilor.

Angajatul ADP este cel de-al 17-lea român infectat cu COVID-19, acesta fiind deja internat la spitalul Dimitrie Gerota în momentul în care a fost testat pozitiv.

Dacă în cazul celorlalți pacienți se știe sursa virusului, aceasta rămâne o necunoscută în cazul bărbatului de 60 de ani.

Bucureșteanul a spus că nu a călătorit recent în niciun stat din zonele de risc, astfel că acesta va trebui sî furnizeze alte detalii din ultimele săptămâni.

După câteva zile de spitalizare, starea bărbatului s-a înrăutățit și a dezvoltat o simptomatologie pulmonară, motiv pentru care medicii i-au făcut testul pentru COVID-19, care a ieșit pozitiv.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×