Al șaptelea caz de coronavirus în România! Adolescentă, colegă de clasă cu băiatul de 16 ani din Timiș, testată pozitiv

Alex Năstase  
înStiri de ultima ora
06/03/2020, 08:22
Al șaptelea caz de coronavirus în România! Adolescentă, colegă de clasă cu băiatul de 16 ani din Timiș, testată pozitivGALERIE FOTO
Adolescenta este colegă de clasă cu băiatul de 16 ani din Timiș. Sursa foto - Alex Lentati/LNP / Shutterstock Editorial / Profimedia

Al șaptelea caz de coronavirus în România a fost confirmat. Persoana în cauză este o tânără, colegă de clasă a băiatului de 16 ani din Timiș. Adolescenta s-a s-a aflat în proximitatea acestuia și din păcate, temerile medicilor au fost adeverite.

Al șaptelea caz de coronavirus în România!

Tânăra este transferată la spitalul Victor Babeș din Timișoara acolo unde va intra direct în izolare. Tânăra va fi testată acum zilnic de către doctori.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

„În urma testelor realizate la Timișoara, în cursul zilei de 5 martie 2020, asupra persoanelor cu care a intrat în contact tânărul de 16 ani, infectat cu noul coronavirus, a fost depistat un nou caz pozitiv. 

Adolescentă, colegă de clasă cu băiatul de 16 ani din Timiș, testată pozitiv

Persoana confirmată pozitiv cu noul coronavirus este o tânără, colegă de clasă a băiatului de 16 ani, care s-a aflat în proximitatea acestuia. Tânăra este transferată la spitalul Victor Babeș din Timișoara.

 În cazul celorlalte 25 de persoane asupra cărora s-au realizat teste, contacți ai tânărului de 16 ani, rezultatele sunt negative.

Persoanele menționate vor rămâne în continuare în izolare la domiciliu pentru o perioadă de 14 zile, conform măsurilor dispuse anterior. 

În cursul dimineții de vineri va fi extinsă ancheta epidemiologică asupra persoanelor cu care a intrat în contact tânăra de 16 ani, fiind luate măsurile de izolare și de prelevare de probe”, se arată în comunicatul oficial.

Conform autorităților, în cazul celorlalte 25 de persoane asupra cărora s-au realizat teste, oameni despre care se crede că au intrat în contact cu tânărul de 16 ani, rezultatele sunt negative.

”Persoanele menţionate vor rămâne în continuare în izolare la domiciliu pentru o perioadă de 14 zile, conform măsurilor dispuse anterior.

În cursul dimineţii de vineri va fi extinsă ancheta epidemiologică asupra persoanelor cu care a intrat în contact tânăra de 16 ani, fiind luate măsurile de izolare şi de prelevare de probe”, au mai transmis autorităţile.

 

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×