Afacerile lui Mr. Pink, iubitul Monica Gabor, se prăbușesc?!

Ana Chivu   
în Stiri mondene
27/12/2018, 14:48
Afacerile lui Mr. Pink, iubitul Monica Gabor, se prăbușesc?!
Ramona Gabor și Mr. Pink

Mr. Pink, iubitul fostei doamnei Columbeanu, pare că este pe sfârșit în ceea ce privește afacerea sa a brand-ului de băuturi energizante. Dovada clară aacestui fapt este că paginile oficiale din mediul online ale afacerilor sale nu au mai fost ectualizate încă de la sfrâșitul anului 2015.

De asemenea, veniturile ultime nu arată atât de bine, astfel că Mr. Pink Collections LLC a avut anul acest profit de doar 3.8 milione de dolari și mai are doar 19 angajați.

Afacerile lui Mr. Pink nu mai merg bine?!

Mr. Pink pare că nu mai are atât de mult noroc în afaceri, astfel că este departe de visul său inițial de a-și împrăștia brand-ul de energizante în toate Statele Unite ale Americii. În anul 2012, iubitul Monica Gabor, anunța o veste incredibilă, o dezvoltare imensă pentru afacerea sa în SUA. Acesta avea un target de peste 200.000 de cluburi de noapte la care se spera un profit de mai mult de 1.7 milioane de dolari. De asemenea, compania 88Malibu LLC, a Monicăi Gabor, care este ecționară, este și ea inactivă.

Mr Pink, Ramona Gabor și copii acestora
Mr Pink, Ramona Gabor și copii acestora

Monica Gabor, despre relația cu Mr. Pink

„Eram mai stresată când locuiam în România. Noi am fost împreună până la vârstă de 4 ani. Eu când am venit în America am luat-o cu mine. Tatăl ei a oprit-o, dar am avut șansa până la 4 ani să o aud spunând prostioare. Eu îmi doresc în primul rând bunăstarea fetiței mele și am decis că cel mai bine e să rămână la tatăl ei. Nu pot să fiu egoistă și să-i spun că o iubesc în fiecare zi că mi-e dor de ea. Ea are o viață aici. E cel mai minunat tata pe care îl putea avea Irina. Sunt foarte puțini tați care pot face și treaba unei mame și treaba unui tata.

Prietenii mei sunt genul care dacă apelez 24 de ore din 24 sunt acolo pentru mine. Dacă le spun că Irina are nevoie de ceva, ei o ajută. Am zburat pentru Irina de vreo 100 de ori. Am avut sprijinul emoțional și financiar din partea iubitului meu. Eu am luat-o de la zero, fără casă, fără cont, fără nimic. Am fost cei mai fericiți atunci când am aflat că voi fi însărcinată, de asta e un tată atât de bun. Cred că în Dubai i-a plăcut cel mai mult că a petrecut mult timp cu Ramona. Noi vorbim mereu pe Facetime, petrecem mult timp împreună, chiar dacă de la depărtare. Sunt foarte fericită de toate decizile pe care le-am luat în timp. Eu nu cred că sunt făcută pentru a fi persoană publică”,  a declarat Monica Gabor despre relația sa cu Mr. Pink.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×