Monica Gabor are un nou job în SUA! Ce a ajuns să facă iubita lui Mr. Pink

Sandra Popescu   
in Stiri de ultima ora
25/07/2018, 17:25
Monica Gabor are un nou job în SUA! Ce a ajuns să facă iubita lui Mr. Pink GALERIE FOTO

Monica Gabor are un nou job în SUA, iar fosta ”scorpie de la Izvorani a ținut să facă publică dovada. Așa se face că pe internet au apărut mai multe ”dovezi” cu noua ocupație a ei, însă fanilor abia le-a venit să creadă că poate fi adevărat.

Monica Gabor are o ocupație la care foarte puțină lume s-a gândit. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu este… profesoară! Exact așa cum ați citit! Monica Gabor este profesoară de limba engleză în SUA. Ea a făcut publice mai multe imagini cu studenții ei, cu care se laudă că are o relație foarte bună.

Monica Gabor are un nou job în SUA

Noul job din SUA pare să o încânte foarte mult pe Monica Gabor. „Azi sunt profesoară. Vă iubesc pe toţi.” a scris Monica Gabor în dreptul unei imagini de pe Instagram, unde apar mai mulţi cursanţi.

Ştirea MOMENTULUI

Ciprian Marica a devenit din nou tătic! ”E negru ca mine”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.