Monica Gabor, transformată total de America! Să vezi cum arată acum şi mai ales cu ce a ajuns să se ocupe: „Eu vin din Bacău, un oraş mic!”

Ionuţ Cataramă   
în Femei frumoase
26/05/2018, 09:10
Monica Gabor, transformată total de America! Să vezi cum arată acum şi mai ales cu ce a ajuns să se ocupe: „Eu vin din Bacău, un oraş mic!” GALERIE FOTO
Monica Gabor petrece in SUA

Monica Gabor, transformată total de America! Viaţa ei alături de Mr. Pink este un lux, dar românca a făcut mari sacrificii! Cum a ajuns să arate şi cu ce se ocupă.

Monica a realizat un shooting şi a oferit un interviu pentru okmagazine.ro în care a vorbit despre cum trăieşte în SUA şi despre cum îşi petrece timpul. Mulţi vor rămâne şocaţi când vor auzi cu ce se ocupă mai nou tânăra plecată din Bacău!

Monica Gabor, transformată total de America! „Predau engleza în Beverly Hills!”

Concret, fostul manechin a ajuns…profesoară în Beverly Hills!

Am fost ocupată cu şcoala şi, mai nou, predau imigran­ţilor. Sunt studenţi din 32 de ţări şi, atunci când profesoara mea de engleză, Esther Caporale, nu are cum să ajungă la şcoală, eu sunt cea care o suplineşte. Sunt singura în care are încredere şi sunt foarte mândră de acest lucru, pentru că eu vin dintr-un oraş mic, Bacău, şi am ajuns să predau engleza în Beverly Hills. Mă duc în continuare la şcoală şi ca student şi-mi place să învăţ lucruri noi, pe care mai apoi să le pot împărtăşi altora„, a spus Monica Gabor pentru okmagazine.ro.

Moni trece printr-o perioadă înfloritoare a vieţii sale. Arată absolut superb şi locuieşte într-o vilă de 3,5 milioane de dolari. Pentru imagini cu Monica Gabor în vila ei de lux accesează galeria foto de sus.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×