Adriana Trandafir, în moarte clinică la vâsta de 33 ani: “Nu îmi e frică de moarte”

Daniel Scripcaru    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
13/09/2019, 21:03
Adriana Trandafir, în moarte clinică la vâsta de 33 ani: “Nu îmi e frică de moarte” GALERIE FOTO
Adriana Trandafir a fost în moarte clinică la vâsta de 33 ani. Sursa foto: playtech.ro

Adriana Trandafir a fost în moarte clinică la vâsta de 33 ani! Actrița foarte cunoscută în România a trecut prin multe momente grele în viața ei și a acceptat recent să vorbească deschis despre aceste cumpene pe care a fost nevoită să le treacă.

Adriana Trandafir a fost în moarte clinică la vâsta de 33 ani

Viața actriței a început greu. A avut o copilarie săracă, plină de neajunsuri, dar se pare că plină de bătăi. Adriana Trandafir a fost nevoită să fugă de acasă și să susțină examenul de admitere la teatru. Totul a culminat cu o cumpănă grea, atunci când a fost în moarte clincă! Atunci spune actrița că i-a auzit glasul lui Dumnezeu.

„Copilăria a fost una tristă, umilitoare, sărăcia te face să te simți așa. Îi mulțumesc lui Dumnezeu atunci când nu uit pentru faptul că m-a făcut să trec prin acea perioadă ca să pot să înțeleg ce înseamnă binele și fericirea. A fost o copilărie fascinantă pentru că s-a întâmplat la țară. Pentru mine părinte a fost și nucul atunci când mâncam bătaie mă ascundeam sub el”, a povestit Adriana Trandafir, la Acces Direct.

Adriana Trandafir a fost în moarte clinică la vâsta de 33 ani
Adriana Trandafir a fost în moarte clinică la vâsta de 33 ani. Sursa foto: kanald.ro

Adriana Trandafir, mai aproape de Dumnezeu

Actrița nu a vrut să spună exact ce s-a întâmplat, dar a mărturisit că la vârsta de 33 de ani a intrat în moarte clinică, iar acest moment a făcut-o să se apropie mai mult de Dumnzeu și a făcut-o să privească moartea ca pe un eveniment normal.

„Am avut un drum foarte plin de tot felul și de povești. M-a făcut să înțeleg că se poate întâmpla oricând și oricum, nu-mi mai e frică de moarte. Trecerea de aici Dincolo și cât am stat acolo sus pentru mine a fost poate cea mai armonioasă perioadă a mea. Eram pe o aripă de fluture și m-a făcut să nu-mi fie frică de moarte și să nu o aștept ca pe ceva îngrozitor și că întoarcerea a fost cu un scop”, a mai spus Adriana Trandafir.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×