Adriana Bahmuțeanu, dezvăluiri cutremurătoare despre Cristiana Țopescu: „Se retrăsese din viața publică, suferea de o depresie”

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
13/01/2020, 15:04
Adriana Bahmuțeanu, dezvăluiri cutremurătoare despre Cristiana Țopescu: „Se retrăsese din viața publică, suferea de o depresie”
Adriana Bahmuțeanu, în lacrimi după moartea Cristinei Țopescu. Sursa foto: Facebook

Moartea subită a Cristinei Țopescu a stârnit numeroase reacții în mediul online, inclusiv din partea unora dintre cele mai cunoscute figuri ale showbiz-ului românesc. Printre acestea se numără și Adriana Bahmuțeanu, care a oferit detalii mai puțin știute din ultimul an de viață al îndrăgitei prezentatoare TV. Potrivit acesteia, jurnalista a fost extrem de  marcată de pierderea tatălui său, Cristian Țopescu, motiv pentru care a ales să se retragă din viața publică.

Mesajul Adrianei Bahmuțeanu după moartea Cristinei Țopescu. Fosta prezentatoare ar fi suferit de depresie

Și-a dus tristețile cu ea într-o altă lume, o lume fără spoiala reflectoarelor, fără falsitățile oamenilor, fără ipocriziile și răutățile care îi provocau atâta suferință! O ființă caldă cu suflet bun, care ajută cu drag pe oricine, care iubea animalele mai mult decât pe ea însăși și-a găsit sfârșitul singură, așa cum a și trăit în ultimii ani.

Din păcate, Cristina se retrăsese din viață publică, refuză contactele cu cunoscuții sau ieșirile în oraș, suferea de o depresie cumplită! Și nimeni din cei puțini rămăși jurul ei nu a reușit să o ajute, fiindcă ea dorea să fie lăsată în pace!!! Păcat, mă doare sufletul!!! Rămas bun, Cristina Țopescu!!!”, a scris Adriana Bahmuțeanu pe contul său de Facebook.

Și medicul Monica Pop a dezvăluit că jurnalista a suferit de depresie după moartea tatălui său

De altfel, informația potrivit căreia Cristina Țopescu ar fi suferit de depresie după moartea tatălui său, în mai 2018, a fost confirmată de medicul oftalmolog Monica Pop. Prietenă apropiată a fostei prezentatoare TV, aceasta s-a declarat șocată de faptul că jurnalista nu mai este printre noi.

Aș fi vrut să nu am ocazia niciodată să vorbesc despre așa ceva. Când a plecat domnul Cristian, Cristina a suferit o depresie. În aceeași perioada a mai pierdut și doi câini. Cristina era o singuratică, așa a fost dintotdeauna. Are doi frați, care nu stau în București, mama care stă în Germania.

A fost prima dată când nu mi-a răspuns, i-am scris de Sf. Cristian, de Crăciun. A apelat la psiholog pentru depresie, după moartea tatălui său. Am mers cu ea la spital de câteva ori, când era internat domnul Țopescu, el se bucură foarte mult când o vedea”, a declarat Monica Pop.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×