Adrian Titieni joacă în serialul VLAD, de la Pro TV! Iordache este spaima lui Vlad Pop

Daniel Scripcaru    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
04/11/2019, 18:21
Adrian Titieni joacă în serialul VLAD, de la Pro TV! Iordache este spaima lui Vlad Pop
Adrian Titieni joacă în serialul Vlad. Sursa foto: protv.ro

Cunoscutul actor Adrian Titieni se alătură distribuției serialului Vlad! Titieni va avea un rol destul de dificil de făcut. Îl va juca pe Iordache, un personaj de temut, care îi dă cosmaruri în plină zi lui Vlad! Fanii mai au de așteptat însă, deoarece cunoscutul actor va filma pentru sezonul 3 din Vlad, care va fi difuzat în anul 2020.

Adrian Titieni joacă în serialul Vlad

Iordache, fostul partener de afaceri al lui Cezar și cel care i-a omorât copiii, este pregătit să-l distrugă pe inginer în următorul sezon care va fi difuzat în 2020, la PRO TV.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Adrian Titieni este cel care va intra în pielea celui mai temut personaj din serialul Vlad: „E provocator să apari într-un proiect de televiziune în care anterior s-a vorbit despre personajul tău. Se creează un orizont de așteptări la înălțimea căruia trebuie să te ridici. Personajul e foarte interesant, bine conturat din scriitură, versatil, surprinzător, ceea ce pentru un actor reprezintă o mare încercare.

Sezonul 3 din Vlad, plin de surprize

Conform principiului că toate personajele sunt în noi înșine, mă voi strădui să actualizez anumite abilități pe care, conform teoriei, ar trebui să le conțin. Personajul Iordache va reconfigura anumite strategii pe care, initial, ceilalți le-au creat și va produce răsturnări de relații și situații. Sunt onorat de prezența în această producție de televiziune care pune în fața audienței probleme omenești, lecții de viață și pentru viață”.

Producătorii serialului au mai multe surprize pentru telespectatori. ”Iordache este cheia sezonului nou! Vlad și Cezar fac o echipă puternică, capabilă să ducă răzbunarea la final, sau cel puțin asta cred ei, dar trecutul îi prinde din urmă  pentru a echilibra balanța puterii.

În noul sezon vom avea parte de mai multă acțiune, vom filma în diferite locații precum Istanbul sau Marea Neagră, vom avea mișcări ale camerei mai spectaculoase și o poveste puternică în care vom vedea cum Vlad ajunge din ce în ce mai mult în partea întunecată și va putea chiar să comită o crimă cu sânge rece. Toate acestea vor face din continuarea poveștii o experiență memorabilă, plină de surprize”, spune Jesús del Cerro, regizorul serialului.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×