Serialul Vlad Live Online pe Pro TV – Sezonul 2, episodul 7

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
28/10/2019, 19:15
Serialul Vlad Live Online pe Pro TV – Sezonul 2, episodul 7
Serialul Vlad continuă luni, 28 octombrie, cu un nou episod de senzație. Sursa foto: protv.ro

Luni, 28 octombrie, cu începere de la orele 20:30, Pro TV difuzează un nou episod din Vlad, serialul cu care postul din Pache Protopopescu și-a propus să cucerească audiențele și în această toamnă. Ajunsă la sezonul cu numărul doi, povestea continuă să țină cu sufletul la gură în fața micilor ecrane un număr impresionant de telespectatori din întreaga țară, mai ales datorită răsturnărilor de situație de-a dreptul spectaculoase.

Șerban Pavlu se alătură serialului Vlad

În plus, distribuției de excepție ce reunește actori precum Ion Haiduc, Constantin Cotimanis, Dan Condurache, Anghel Damian, Andrei Aradits, Olimpia Melinte, Elvira Deatcu, sau Monica Bârlădeanu i se alătură și Șerban Pavlu. Cunoscut pentru rolul din „Umbre”, dar și pentru apariții în filme de succes precum „Aferim” sau „Două Lozuri”, acesta îi  dă viață lui Cazemir, un personaj ce schimbă complet jocul răzbunării.

Șerban Pavlu se alătură serialului Vlad, într-un rol de zile mari. Sursa foto: protv.ro
Șerban Pavlu se alătură serialului Vlad, într-un rol de zile mari. Sursa foto: protv.ro

Vă omor pe toți!”, le va spune controversatul personaj lui Vlad, Leo și Ștefan, în momentul în care vechii prieteni vor încerca să afle informații de la el. Totodată, bărbatul le va dezvălui celor trei lucruri importante din trecutul lui Cezar, dar și amănunte din planul secret al inginerului. Tensiunea va atinge cote înalte, pentru că întreaga discuție se va desfășura sub amenințarea armelor.

Delia și Cezar, pândiți de pericole la fiecare pas

În tot acest timp, în familia Deliei și a lui Cezar lucrurile devin din ce în ce mai complicate, pentru că se apropie tot mai mult de pericolele care îi pândesc la fiecare pas și îi amenință pe toți cei dragi. Vlad și Iulia devin astfel țintele dușmanilor care se adună din vechi războaie neîncheiate.

Pe de altă parte, presat de împrejurări, eroul nostru s-a văzut nevoit să-și deconspire adevărata identitate. „Sunt Adi, n-am murit! Nu sunt nici în rai, nici în iad, sunt aici”, i-a spus Vlad tatălui său, în speranța că acesta își va reveni din comă. Pentru a afla dacă Petre va depăși acest moment de cumpănă, dar și dacă protagonistul va reuși să-și înfrângă inamicii, mai numeroși ca oricând, trebuie să urmăriți episodul din această seară, pe Pro TV, cu începere de la orele 20:30.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×