Ce a făcut Adrian Titieni după ce și-a văzut fosta nevastă sărutându-se cu Alexandru Papadopol: “Este distrus”

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
20/08/2019, 12:23
Ce a făcut Adrian Titieni după ce și-a văzut fosta nevastă sărutându-se cu Alexandru Papadopol: “Este distrus” GALERIE FOTO
Ce a spus Adrian Titienii când și-a văzut fosta nevastă cu Adrian Papadopol

S-a aflat ce a făcut actorul Adrian Titieni după ce și-a văzut fosta nevastă sărutându-se cu Alexandru Papadopol, elevul său pe care îl ajuta să-și dea doctoratul! Mai mult, se pare că Alexandru Papadopol și Adrian Titieni se vizitau destul de des, fiind nu doar colegi de scenă, ci și de familie.

Ce a făcut Adrian Titieni după ce și-a văzut fosta nevastă sărutându-se cu Alexandru Papadopol

Acolo s-a înfiripat iubirea între Alexandru Papadopol și soția lui Adrian Titieni, chiar sub ochii colegului său de scenă. Adrian și Adriana Titieni au divorțat în urmă cu un an, după o căsnicie de 20 de ani. Cei doi au împreun și doi copii, pe Ariadna (19 ani) şi Marc (20 de ani).

Tocmai la ei s-a gândit actorul Adrian Titieni când în presă au apărut fotografii în care fosta lui nevastă îl sărută pătimaș pe fostul său prieten! ”Adi este distrus. Nu se gândea nici o clipă că poate să primească această lovitură de la un coleg de scenă, de la omul cu care joacă în aceeaşi piesă de trei ani.

Ce a spus Adrian Titienii când și-a văzut fosta nevastă cu Adrian Papadopol
Ce a spus Adrian Titienii când și-a văzut fosta nevastă cu Adrian Papadopol. Sursa foto: spynews.ro

Adrian Titieni se gândește mai mult la copiii săi

Este foarte afectat şi se gândeşte la copii. El este un tip foarte discret, mereu şi-a văzut de ale lui, chiar dacă a avut probleme în căsnicie, avea un calm deosebit şi masca orice necaz. Fix aşa face şi acum, preferă să nu vorbească despre situaţia asta, însă este dărâmat”, au declarat pentru Click! surse din anturajul actorului şi regizorului Adrian Titieni.

Mai mult, piesa ”O spovedanie” în care Adrian Titieni şi Alexandru Papadopol joacă împreună de trei ani, şi care urma să aibă reprezentaţie în septembrie, s-ar putea să sufere anumite modificări în ceea ce priveşte componenţa, ținând cont de trădarea din ultima perioadă, demnă parcă de o piesă de teatru.

”Adrian nu vrea să stea faţă în faţă, pe aceeaşi scenă cu Alexandru Papadopol, cel pe care l-a ajutat atât de mult. Papadopol putea să se uite la orice femeie, dar nu la a lui Titieni. Fix pe ea o găsise de bună. Păcat că nu a gândit bărbăteşte şi cu demnitate nici o clipă. Probabil că nu vor mai fi colegi în această piesă de teatru”, a mai spus aceeaşi sursă, pentru Click!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×