Prima reacție a Ioanei Ginghină după imaginile în care Papadopol e surprins sărutându-se cu Adriana Titieni: „Sper ca fiica mea să nu vadă filmarea”

Dan Suta   
în Stiri mondene
17/08/2019, 14:52
Prima reacție a Ioanei Ginghină după imaginile în care Papadopol e surprins sărutându-se cu Adriana Titieni: „Sper ca fiica mea să nu vadă filmarea” GALERIE FOTO
Ioana Ginghină a reacționat la imaginile cu Papi și Adriana Titieni. Sursa foto: ciao.ro

Telenovela despărțirii dintre Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol cunoaște un nou episod, iar în scenă a intrat Adriana Titieni, cea cu care actorul a fost surprins sărutându-se pe stradă. Imaginile au ajuns și la fosta nevastă a lui Papi care speră ca fiica lor, Ruxandra, să nu vadă filmarea, căci nu i-ar pica tocmai bine.

Ioana Ginghină speră ca imaginile să nu ajungă la fiica ei, Ruxandra

Ioana a comentat imaginile pe pagina ei de Facebook, după ce fanii au pus link-ul celor de la Spynews în care Papadopol este surprins în tandrețuri cu Adriana. „Zici tu că sunt de un an împreună? Chiar m-am gândit la asta. Acum importantă e Ruxi, să fiu alături de ea. Sper să nu vadă filmarea”, a scris Ioana pe Facebook.

„Presa se inspiră din ceea ce vede pe facebook. Ruxandra însă e mai tot timpul cu mine. Cine crezi că-mi face pozele? Că nu vreau să o mai expun excesiv, asta e altceva… Grijă mare atunci când judeci o persoană doar din prisma știrilor”, a mai comentat Ioana pe Facebook.

„La un moment dat, oricum ar fi apărut, că e la unul, că e la altul, la un moment dat apărea cineva. Dar să nu fie atât de public şi să nu fie atâtea săruturi pătimaşe în public. Doar că eu asta aş fi vrut, şi de la mine am pretenţia, să nu fie pe stradă, în locuri publice, deoarece copiii sunt răi la şcoală. Internetul le este la îndemână, nu trebuie sa le spună părinţii acasă”, a mai spus Ioana Ginghină.

ioana ginghină
Ioana a comentat filmarea pe pagina ei de Facebook

Papadopol, în tandrețuri cu Adriana Titieni

Astăzi a apărut un videoclip pe site-ul monden Spynews în care Alexandru Papadopol o sărută pe actrița Adriana Titieni. Despre relația lor presa de scandal a scris de ceva timp și se pare că ea ar fi motivul divorțului dintre Papi și Ioana. Cei doi nu au vrut să facă deocamdată nicio declarație și nu se știe dacă Adriana a divorțat sau nu de soțul ei. Cel mai probabil, divorțul s-a produs departe de ochii lumii, iar un semn că Adriana ar fi o femeie liberă este că și-a schimbat numele pe Facebook.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×