Adrian Năstase continuă războiul cu Traian Băsescu: “Suferă de Alzheimer. Era fragil încă din 2004”

Catalin Nae    Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
24/07/2019, 09:32
Adrian Năstase continuă războiul cu Traian Băsescu: “Suferă de Alzheimer. Era fragil încă din 2004” GALERIE FOTO
Adrian Năstase continuă războiul cu Traian Băsescu

Războiul dintre Adrian Năstase și Traian Băsescu continuă și acum! Traian Băsescu l-a acuzat pe Adrian Năstase că el a modificat Constituția astfel încât mandatul președintelui a fost majorat la 5 ani, dar a adus modificări și asupra atacării deciziilor CCR.

Adrian Năstase continuă războiul cu Traian Băsescu

”Sunt tot mai convins că Băsescu suferă de Alzheimer. E de inteles. Atatia ani in regimul comunist, apoi in regimul mafiot, călărind o vreme axa Bucuresti-Londra-Washington, „reusind” proiectul Marii Uniri cu Basarabia, creator si adversar al DNA, al grupului celor sase din care trei i-au arestat pe ceilalti trei..Toate astea generează stres. Asa incât e de inteles ce i se intâmplă. Era fragil incă din 2004. Vă aduceti aminte cum isi stergea lacrimile cu dosul palmei cand a aflat că Stolojan era bolnav…Lasă semne lucrurile astea.

Iata si un exemplu recent. Intr-o conversatie  cu Denise Rifai, marele pacient afirma: ”Marele jurist Adrian Năstase trebuie să și-o reproșeze. El a făcut două prostii majore în această Constituție. A făcut mandatul de 5 ani și a doua eroare pe care a făcut-o e că deciziile CCR putea fi înfrânte de Parlament cu două treimi. Adrian Năstase le-a scos, nu știu ce l-a inspirat ca mare jurist. Asta trebuia să rămână.”

Adrian Năstase continuă războiul cu Traian Băsescu
Adrian Năstase continuă războiul cu Traian Băsescu

Năstase spune că Traian Băsescu suferă de Alzheimer

Trebuie să repet ce am scris, în mai multe rânduri, pe blog: „In ceea ce priveste mandatul prezidential de 5 ani, se poate observa si din Raportul anexat (punctul 18), ca amendamentul respectiv a fost depus de senatorul Iorgovan, impreuna cu grupurile parlamentare PD si PNL !!! Intentia era de a separa „locomotivele” PSD  de alegerile parlamentare. Am mai explicat faptul ca aceasta initiativa nu a fost a mea. Puteti citi ceea ce am scris pe aceasta tema, pe blog, in 18 martie 2011 („Mandatul de 5 ani”), inclusiv promisiunea – „din acest moment, voi considera ca oricine mai lanseaza o astfel de minciuna este fie idiot, fie rau-voitor”. Honi soit qui mal y pense!”

In ceea ce priveste modificarea procedurii legislative, eliminarea atributiei parlamentului de a cenzura cu 2/3 din voturi deciziile CCR, această propunere a apartinut partidului lui Băsescu!! Puteti citi declaratia lui Emil Boc din plenul parlamentului in sedinta Camerei Deputatilor din 18 iunie 2003, la dezbaterile referitoare la revizuirea Constitutiei”, a scris Adrian Năstase pe blogul personal.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×