Traian Băsescu acuză un posibil blat între Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă! „Aș ajuta-o să intre în turul doi”

Claudiu Ilie    Catalin Nae   
în Stiri de ultima ora
23/07/2019, 09:30
Traian Băsescu acuză un posibil blat între Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă! „Aș ajuta-o să intre în turul doi” GALERIE FOTO
Traian Băsescu crede că a avut loc o înțelegere între președinte și premier. Sursa foto - facebook

Fostul președinte al României, Traian Băsescu acuză un posibil blat între Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă pentru alegerile prezidențiale! Astfel, Băsescu susține că actualul șef de stat va avea probleme serioase în cazul în care, în turul doi al alegerilor prezidențiale, l-ar avea contracandidat pe Dan Barna, candidatul Alianței USR – PLUS.

Traian Băsescu acuză un posibil blat între Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă!

Traian Băsescu nu a ezitat și a prezentat și un scenariu în care ar exista chiar și o înțelegere între Iohannis și candidatul PSD. ”Cât de penibil a ajuns PSD pentru a da bătălia ca să ajungă în turul 2! PSD se declasifică singur. Viorica Dăncilă va fi desemnată. O va pune în cui pe Gabriela Firea, ca să dea din mâini și din gură. Problema PSD e că nu are lideri.

Doamna Dăncilă e mult mai puțin vulnerabilă decât doamna Firea. Doamna Firea e vulnerabilă la București, unde nu a făcut nimic. Dăncilă nu va intra în turul 2. În locul lui Iohannis aș ajuta-o să intre în turul 2. I-aș face câteva hatâruri cu remanierile, aș ajuta-o. Iohannis ar vrea-o pe Dăncilă în turul 2, e mai ușor decât cu USR. Dacă intră Dan Barna în turul 2, cei din PSD o să îl voteze”, a precizat Traian Băsescu la Realitatea TV.

Traian Băsescu acuză un posibil blat între Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă! Traian Băsescu
Traian Băsescu este nemulțumit de prestația președintelui Iohannis. Sursa foto – facebook

Cine candidează din partea PSD-ului

Între timp, liderii Partidului Social Democrat anunță că astăzi își vor decide candidatul la alegerile prezidențiale! Pe primul loc în lista favoriților este fără doar și poate Viorica Dăncilă. Șefa Executivului are susținere serioasă, aproape toţi liderii de filiale fiind alături de ea. Mai mult de atât, Mihai Fifor sau Eugen Teodorovici au spus și ei pas unei eventuale nominalizări.

Gabriela Firea a anunțat că ar vrea să intre în cursa pentru Palatul Cotroceni, dar nu a avut parte de prea multă susținere. Ar putea face acest lucru din poziție de independent, însă ar fi automat exclusă din partid.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×