Adrian Minune, în doliu. Unul dintre cei mai buni prieteni ai lui a decedat. „Suntem alături de colegul şi fratele nostru”

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
06/03/2020, 18:02
Adrian Minune, în doliu. Unul dintre cei mai buni prieteni ai lui a decedat. „Suntem alături de colegul şi fratele nostru”
Adrian minune a cântat la funerariile lui Strugurel de la Oradea. Sursa foto: Facebook

Adrian Minune, alături de alți artiști, a cântat la funerariile lui Strugurel de la Oradea. Adrian Minune a fost unul dintre colegii și prietenii cântărețului care a decedat fulgerător şi nu avea cum să nu fie lângă sicriul acestuia.

Adrian Minune a cântat la funerariile lui Strgurel de la Oradea

Adrian Minune a participat la înmormântarea lui Strugurel de la Oradea. Manelistul, alături de alți artiși, au cântat numai melodii de jale la căpătâiul lui Strugurel de la Oradea.

Familia celui decedat a montat un cort de 300 de persoane în curtea cimitirului din Băile Felix, oraş unde cel mai iubit cântăreţ de muzică lăutărească locuia. De asemenea, Strugurel de la Oradea a fost ţinut în capela cimitirului, acolo unde va fi şi înmormântat.

Adrian Minune a participat la funerariile lui Strugurel de la Oradea
Adrian Minune a participat la funerariile lui Strugurel de la Oradea. Sursa foto: Romania TV

Adrian Minune i-a făcut cadou un microfon lui Strugurel de la Oradea

Strugurel de la Oradea a fost iubit de public, precum şi de către colegii de breaslă. Bărbatul a murit după o petrecere de mărţişor. Strugurel a murit în Olanda, acolo unde a cântat la o petrecerea de 1 martie. Bărbatul a făcut infarct şi a murit pe loc, în braţele uni băiat al celui mai bun prieten al său.

A căzut pe pat, i-a facut respiraţie, ce a ştiut copilul că e mic. A venit salvarea cam la 35 de minute după apel. Era iubit de oamenii din toate judeţele, de toţi cei care l-au cunoscut. A cântat de la 8 ani„, a povestit fratele artistului.

Astfel, pe la căpătâiul său au trecut multe persoane care şi-a luat rămas bun. Printre participanţii la priveghiu s-a numărat şi Adrian Minune. Acesta a avut o relaţie de prietenie strânsă cu Strugurel, au cântat împreună la diverse evenimente, iar Adrian Minune i-a făcut acestuia şi un cadou.

Suntem alături de colegul şi fratele nostru Strugurel, toţi cei care suferim pentru el. Am venit să fim lângă el acum la rău, la bine am fost cu toţii.

Suntem lângă el. Am cântat împreună, i-am făcut cadou un microfon super. Eram fanul dânsului„, a spus Adrian Minune. Astfel, toată noaptea melodiile de jale au răsunat în cimitir, fiecare prieten de-al lui Sturgurel susţinând câte un recital de bun rămas.

Familia artistului este îndurerată, mai ales că Strugurel de la Oradea a plecat mult prea devreme din sânul ei. De asemenea, familia lui Strugurel de la Oradea aşteaptă ca la înmormântare să participe în jur de 1000 de persoane.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×