Adrian Alexandrov, despre acuzațiile potrivit cărora Udrea ar fi cumpărat copilul

Sandra Popescu   
în Stiri de ultima ora
10/10/2018, 10:13
Adrian Alexandrov, despre acuzațiile potrivit cărora Udrea ar fi cumpărat copilul GALERIE FOTO
Adrian Alexandrov respinge ferm orice acuzație potrivit căreia Udrea ar fi cumpărat copilul

Adrian Alexandrov, logodnicul Elenei Udrea și tatăl fetiței acesteia, a reacționat pentru prima dată, după ce s-a spus că fostul ministru ar fi cumpărat copilul. Acesta nu își mai găsește liniștea de când iubita lui a fost ridicată de pe stradă, în Costa Rica, și dusă în arest, unde va sta următoarele două luni.

Elena Udrea și Alina Bica au fost reținute de Interpol, în cursul săptămânii trecute, de pe stradă în Costa Rica, însă la două ore diferență. În momentul arestării, Udrea era pe stradă cu bebelușul, iar acesta a rămas în grija mamei sale. La scurt timp, în Costa Rica a ajuns și Adrian Alexandrov, care are grijă de micuța Eva Maria.

”Elena Udrea a cumpărat copilul”: reacția lui Adrian Alexandrov

Iubitul Elenei Udrea, Adrian Alexandrov, a răbufnit când a aflat acuzațiile care i se aduc Elenei Udrea, mai ales că nici nu vrea să conceapă ipoteza răspândită de răuvoitori.

Elena Udrea a fost arestată de pe stradă de Interpol, iar iubitul ei nu înțelege de ce autoritățile au intervenit așa
Elena Udrea a fost arestată de pe stradă de Interpol, iar iubitul ei nu înțelege de ce autoritățile au intervenit așa

”Nu am ce să comentez. Sunt niște aberații ordinare”, a declarat Adrian Alexandrov pentru  wowbiz.ro.  Bărbatul nu a mai vrut să continue acest subiecte, negându-l în totalitate.

Adrian Alexandrov nu înțelege acțiunile Interpol

Partenerul de viață al Elenei Udrea susține că nu înțelege de ce a fost arestată aceasta chiar de pe stradă, în condițiile în care era monitorizată și se știa unde locuia.

”Eu știu că Alina Bica a cerut audiență la șeful Interpol. S-a dus la el, i-a spus unde stă, adresa, numărul de telefon și, dacă are nevoie de ea sau de Elena, să le contacteze și să vadă ce au de făcut. Acțiunea din ziua respectivă nu am înțeles-o. Am văzut ieșirea publică a șefului Interpol, Gustavo, în care a spus că el le intercepta. Știau absolut toată mișcarea. E și normal. De ce acțiunea Interpol? Nu știu. Plus că, atât Elena, cât și Alina au statutul de refugiat provizoriu”, a declarat Adrian Alexandrov, în urmă cu câteva zile.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×