Adrian Alexandrov, mesaj cutremurător despre fiica Elenei Udrea

Ana Chivu   
în Stiri mondene
09/10/2018, 00:00
Adrian Alexandrov, mesaj cutremurător despre fiica Elenei Udrea GALERIE FOTO
Adrian Alexandrov împreună cu Elena Udrea și Eva Maria

Adrian Alexandrov, iubitul fostului ministru, Elena Udrea, a postat un mesaj pentru fiica lor. Eva Maria a venit pe lume în urmă cu doar trei săptămâni de zile. Blonda din politică a fost recent reținută de pe străzile din Costa Rica.

Imediat după arestarea mamei copilului său, Adrian Alexandrov a venit rapid în San Jose pentru a avea grijă de micuța Eva Maria. Proaspătul tătic, mândru de fiica lui, s-a lăsat fotografiat într-un mod deosebit alături de Eva Maria. Descrierea pozei a uimit pe toată lumea.

Adrian Alexandrov, mesaj pentru fiica sa și a Elenei Udrea

Citește și: Mădălin Ion Călinoiu, fiul peședintelui Consiliului Județean Gorj, a fost condamnat la opt luni de închisoare cu suspendare

Citește și: Președintele Klaus Iohannis a votat la referendumul pentru familie. Ce a declarat după

Iubitul fostului ministru al Turismului și-a făcut o fotografie împreună cu fetița lui, Eva Maria. Bărbatul a postat pe un site de socializare și un mesaj pentru fiica sa. „Exista locuri in INIMA ❤️ despre care nici macar nu stii ca exista, pana cand nu iubesti un copil ?”, a scris Adrian Alexnadrov în mediul online.

Adrain Alexandrov a lăsat un mesaj dureros despre mama fiicei sale
Adrain Alexandrov a lăsat un mesaj dureros despre mama fiicei sale în mediul online

O altă poză de familie a venit în urma postării cu fiica sa. Adrian Alexnadrov s-a pozat cu Elena Udrea și cu Eva Maria în pat.

Elena Udrea alături de Eva Maria și Adrian Alexandrov
Elena Udrea alături de Eva Maria și Adrian Alexandrov

Fostul ministru purta o vestimentație lejeră, cu un decolteu generos, iar tatăl copilului ei era îmbrăcat într-un maieu alb. Eva Maria era ținută în brațe de acesta, fiind învelită cu o păturică de culoare albă.

„Am ales sa fac aceasta postare, cu Elena si fetita noastra Eva Maria, in semn de multumire pentru sutele de mesaje primite din partea voastra, de sustinere si incurajare. 
Trecem prin momente dificile, si tot ce ne dorim este ca micuta noastra, un suflet nevinovat… sa nu fie tinuta departe de mama ei, pentru ca acum este momentul in care are cea mai mare nevoie de ea.
Elena este o femeie puternica, si va trebui sa ramana puternica in continuare pentru ea si pentru fetita noastra.

PS: Imi este greu sa inteleg, sau sa procesez lipsa de umanitate a unor persoane din Romania, care gasesc satisfactie in smulgerea unui copil de doar 2 saptamani, din bratele mamei”, a scris acesta la descrierea fotografie de pe un site de socializare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×