Adevărul despre slăbirea spectaculoasă a lui Adele. Ce spune fostul antrenor personal

Stefania Băcanu   
în Stiri mondene
08/05/2020, 23:54
Adevărul despre slăbirea spectaculoasă a lui Adele. Ce spune fostul antrenor personal
Adevărul despre slăbirea spectaculoasă a lui Adele. Ce spune fostul antrenor personal sursă foto: peroz.ro

Fostul antrenor personal al lui Adele a spus adevărul despre slăbirea spectaculoasă a îndrăgitei artiste. Acesta a spus că obiectivul nu a fost niciodată să ajungă „extraordinar de slabă„. Cei doi au lucrat în perioada în care vedeta locuia la Londra.

Cum a slăbit Adele 50 de kilograme. Adevărul spus de antrenor

Îndrăgita artsită, în vârstă de 32 de ani, a reușit să slăbească 50 de kilograme într-un timp scurt, iar transformarea este de proporții. Mulți s-au întrebat cum a reușit, unii au apreciat-o, alții au criticat-o, acuzând-o că a apelat la chirurgie.

Pete Geracimo, fostul antrenor personal cu care vedeta a lucrat în perioada în care a locuit la Londra, a clarificat situația artistei. „În calitate de fost antrenor personal al lui Adele, este descurajant să citesc comentarii negative și acuzatii care pun la îndoială autenticitatea pierderii sale în greutate”, a scris Geracimo pe contul său de socializare.

Dieta minune cu care Adele a slăbit 50 de kilograme

S-a spus că Adele ar fi ținut o dietă care presupune consumul a 1000 de calorii pe zi. „I-am fost alături la bine și la greu și pot să spun că Adele a procedat mereu cum a vrut ea, fără să țină cont de așteptări.

Nu și-a subminat niciodată talentul dat de Dumnezeu. Nu și-a expus formele pentru a vinde albume. Și-a lăsat vocea să o reprezinte! Nu a pretins niciodată că este altceva decât e și toți am iubit-o pentru asta.

„Când am început procesul de slăbire, nu a fost niciodată vorba de o slăbire extremă. Ne-am propus ca Adele să fie sănătoasă, mai ales după sarcină și operație.

Înainte de turneul ei, a făcut exerciții și alegeri alimentare mai bune. Drept urmare, a început să slăbească considerabil și oamenii au observat. Toate publicațiile au scris despre asta.”

„A adoptat obiceiuri alimentare mai bune și s-a preocupat de forma sa fizică. Nu puteam să fiu mai mândru și mai fericit pentru ea!

Această metamorfoză nu este pentru vânzări de albume, publicitate sau pentru a fi un model pentru alții. O face pentru ea și pentru Angelo„, a adaugat Pete Geracimo.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×