Adele a slăbit 50 de kilograme! Cum arată vedeta acum! Foto

Daniel Scripcaru   
în Imagini de ultima ora
11/01/2020, 18:43
Adele a slăbit 50 de kilograme! Cum arată vedeta acum! Foto GALERIE FOTO
Adele a slăbit 50 de kilograme. Sursa foto: protv.ro

Cântăreața Adele și-a șocat fanii, după ultima apariție în public! Vedeta a slăbit foarte mult în ultimii ani, cu ajutorul unei diete, dar a recunoscut că a făcut și multe exerciții fizice, care au ajutat-o să slăbească armonios.

Adele a slăbit 50 de kilograme

Vedeta în vârstă de 31 de ani a fost fotografiată alături de prieteni, pe o plajă din Anquilla, un teritoriu britanic din Caraibe. Aceasta a purtat o rochie foarte scurtă, care i-a lăsat la vedere picioarele foarte slabe!

Chiar ea a recunoscut că a pierdut nu mai puțin de 50 de kilograme, în ultima perioadă! Imaginile cu cântăreața i-a împărțit pe fani în două tabere. Unii au spus că vedeta arată foarte bine slabă așa, pe când celalaltă tabără spune că vedeta pare bolnavă, iar noua siluetă nu o prinde bine deloc.

Cântăreața Adele s-a depărțit de soțul ei, după o relație de 8 ani

Adele a trecut recent printr-un divorț dureros. Artista s-a despărțit de tatăl copilului său. Cei doi au împreună un băiat de 7 ani, iar relația dintre ei s-a terminat după 8 ani de la căsătorie.

Adele a dezvăluit că urmează dieta Sirtfood, care a ajutat-o să-și găsească “gena slabă”. Aceasta este, de fapt, o genă corelată cu reglarea nivelului de insulină din organism (contrar față de rezistența la insulină, care poate duce la apariția diabetului zaharat și obezității).

Dieta Sirtfood include alimente cu un conținut bogat de sirtuină, o proteină care controlează metabolismul celulelor. Practic, gustările tale vor conține fructe (afine, căpșuni, mere, portocale), legume (varză creață, rucola și ceapă) și alimente precum măslinele, caperele și turmericul.

De asemenea, vinul roșu, cafeaua și ciocolata au un conținut bogat de sirtuină și fac parte din această dietă. Așadar, cu această dietă a reușit Adele să slăbească 50 de kilograme și să își schimbe radical aspectul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×