Cântăreața Adele s-ar fi cuplat cu Skepta. Artista a trecut printr-un divorț dureros recent

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
01/10/2019, 14:46
Cântăreața Adele s-ar fi cuplat cu Skepta. Artista a trecut printr-un divorț dureros recent
Adela ar avea o relație cu Skepta, scrie presa britanică. Sursa foto: dailymail.co.uk

Cântăreața Adele nu pierde vremea. După divorțul dureros de Simon Connecki, îndrăgita muziciană și-ar fi găsit liniștea în brațele rapperului britanic Skepta. Conform unei publicații tabloie din Regat, cei doi au fost văzuți des împreună și ar avea o relație cu totul specială.

Adele și Skepta ar forma un cuplu, scrie presa mondenă britanică

Surse apropiate celor doi au declarat pentru metro.co.uk despre cât de bine se înțeleg cei doi. „Petrec tot mai mult timp împreună. Există, cu siguranță,  o legătură specială. Unii dintre prietenii lor speră și prezic că ar putea ajunge să fie un cuplu minunat într-o zi”, a declarat sursa publicației britanice.

Artista ar fi fost inclusiv la ziua de naștere a lui Skepta, care a împlinit de curând vârsta de 37 de ani. Cei doi s-ar fi apropiat după ce s-au despărțit de partenerii lor. Din confesiune în confesiune, au prins încredere unul în celălalt, au devenit prieteni, iar apoi ar fi trecut la mai mult de atât, spune presa de scandal din Marea Britanie.

adele și simon connecki, înainte de a fi cu skepta
În imagine, Adele, alături de fostul ei soț, Simon Konnecki. Sursa foto: dailymail.co.uk

Divorțul de Simon, cu care are un băiat, a afectat-o

Cântăreața Adele a divorțat în urmă cu cinci luni de Simon Konnecki, bărbatul cu care are un copil de trei anișori pe nume Angelo. Vedeta a declarat în repetate rânduri în diferite interviuri că despărțirea de fostul ei soț a băgat-o în depresie, dar s-a recuperat în timp.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×