Ada Palade, schimbare şocantă! Concurenta de la Te cunosc de undeva a slăbit 40 de kilograme

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
07/12/2019, 14:00
Ada Palade, schimbare şocantă! Concurenta de la Te cunosc de undeva a slăbit 40 de kilograme
Ada Palade a reușit să slăbească 40 de kilograme. Sursa foto: Instagram

Este tânără, frumoasă, talentată și, mai mult decât atât, se poate lăuda cu o siluetă de invidiat. Vorbim despre Ada Palade, concurenta show-ului Te cunosc de undeva, unde face pereche cu tatăl său, nimeni altul decât îndrăgitul actor de comedie Cornel Palade. Fiica marelui nostru comic i-a lăsat pe toți cu gura căscată după ce a reușit slăbească un număr impresionant de kilograme într-un timp relativ scurt.

Ada Palade a slăbit 40 de kilograme în ultimii doi ani

Doar doi ani a durat transformarea incredibilă a frumoasei blondine, timp în care aceasta a „dat jos” nu mai puțin de 40 de kilograme, spre uimirea tuturor celor care îi urmăresc activitatea în mediul online. Mândră nevoie mare de trupul ei tonifiat, Ada nu ratează ocazia de a-și pune fanii pe jar cu fotografiile postate pe rețelele de socializare.

De altfel, într-un interviu acordat recent, vedeta a vorbit despre momentul în care s-a decis că este nevoie de o schimbare radicală în viața sa. Totul a început în momentul în care s-a întors de la Londra, unde a locuit o bună bucată de timp. Cât despre sacrificiile pe care este nevoită să le facă pentru a se menține în formă, tânăra mărturisește că uneori nu se poate împotrivit tentațiilor, mai ales când vine vorba despre cartofi prăjiți.

Starea sănătății și calitatea vieții pe care o duceam m-au determinat să fac ceva în acest sens. Greutatea corporală excesivă te schimbă în alt om și nu neapărat în unul mai bun. Nu eram fericită, eram nemulțumită de mine.

Am reușit să spun nu și asta m-a salvat. Menținerea este destul de ușoară, atât timp cât îți iubești corpul mai mult decât gustul mâncării. Țin cont tot timpul de ceea ce am mâncat cu o zi în urmă și mă gândesc constant la ceea ce mănânc. Cel mai greu îmi este însă să renunț la cartofii copți sau prăjiți”, a dezvăluit Ada Palade.

Ada Palade și secretul unui corp de invidiat

Am slăbit aceste 40 de kilograme în 2 ani. Am avut o dietă bazată mai mult pe lichide și pe piureuri.

Fără zahăr, fără sucuri, am evitat mâncarea din comerț și fast food și mi-am găsit activități fizice în care mă regăsesc, pentru a nu mă plafona. Important este să fii tare, consecvent și să ai voință.

Dacă ai și un grup de oameni apropiați care te încurajează, ai parte de o rețetă de succes”, a mai spus fiica lui Cornel Palade, care se declară o mare iubitoare a artei. Nici nu avea cum altfel, dat fiind faptul că așchia nu sare niciodată prea departe de trunchi.

Muzica și actoria sunt pe primul loc în viața mea, dar îmi place și să scriu, să desenez, să fotografiez, să dansez. Îmi place natura. Tot ce înseamnă artă mă bucură și îmi aduce liniște”, mărturisește Ada.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×