Ada şi Cornel Palade, moment inedit la Te cunosc de undeva. S-au costumat în Stela Popescu şi Alexandru Arşinel – VIDEO

Dan Suta   
în Stiri mondene
13/10/2019, 14:50
Ada şi Cornel Palade, moment inedit la Te cunosc de undeva. S-au costumat în Stela Popescu şi Alexandru Arşinel – VIDEO
Ada și Cornel Palade au făcut senzație la Te cunosc de undeva. Sursa foto: Antena 1

Ada și Cornel Palade au făcut senzația aseară la Te cunosc de undeva. Cei doi s-au costumat în Stela Popescu și Alexandru Arșinel uimindu-i pe jurați și pe telespectatori, dar și pe ceilalți concurenți. Cornel a imitat-o pe regretata Stela Popescu, iar Ada l-a întruchipat pe Arșinel în cea de-a șasea ediție a emisiunii de la Antena 1.

Ada și Cornel Palade au devenit Stela Popescu și Alexandru Arșinel pentru o seară

Cei doi au interpretat două melodii din folclorul românesc, reinterpretând scene celebre jucate de cei doi mari actori. Pentru a pune în lumină acest moment, Cornel și fata lui s-au bucurat de ajutorul Tarafului Silvian Voicu. Nu este prima transformare care îi fascinează pe jurați, căci Ada și Cornel au mai oferit momente spectaculoase în actualul sezon.

Ada și Cornel i-au mai interpretat pe cei de la Modern Talking, Patti LaBelle și Celia Cruz, Nosfe și Ruby ori Cornelia și Lupu Rednic, iar transformările remarcabile nu se vor opri cu siguranță aici. Cei doi artiști au în viața de zi cu zi o relație cu totul specială. Nu se consideră fiică și tată, ci doi prieteni care sunt mereu aproape unul de celălalt.

Cornel și Ada au o relație cu totul specială

„Fiica mea are vrăjeala ei personală și mi-a zis să o las să greșească și ea”, a spus Cornel Palade recent la Antena Stars. „Chiar nu ai cum să înveți din greșelile părinților, căci ce a fost bun pentru ei poate nu e bun pentru tine. Tata e bun la orice, e bun și la sfaturi, dar nu trebuie să îl bagi în seamă tot timpul”, a completat Ada.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×