Adevăratul motiv pentru care Mirela Vaida a fost dată afară de la Antena 1

Raluca Ogaru   
în Stiri mondene
18/01/2019, 15:11
Adevăratul motiv pentru care Mirela Vaida a fost dată afară de la Antena 1 GALERIE FOTO
Mirela Vaida a fost dată afară de la Antena 1

După ce vestea că Mirela Vaida a fost dată afară de la Antena 1 s-a răspândit, iată că apar și primele declarații ale prezentatoarei TV. Aceasta a admis că nu mai are contract cu televiziunea la care a lucrat până acum, însă își dorește și să petreacă mai mult timp cu familia. Însă, nu acesta este adevăratul motiv pentru care îndrăgita moderatoare a părăsit Antena.

Mirela Vaida nu a fost mulțumită încă de la începutul sezonului de locul pe care emisiunea ei îl ocupa în grila Antenei 1. Prezentatoarea consideră că dacă o emisiune este plasată deficitar în program, oricât de bun ar fi un prezentator, nu o poate salva.

Timp de 7 ani, Mirela Vaida a lucrat pentru Antena 1
Timp de 7 ani, Mirela Vaida a lucrat pentru Antena 1

Adevăratul motiv pentru care Mirela Vaida a fost dată afară de la Antena 1

Se pare că adevăratele nemulțumiri au plecat chiar de la această problemă: locul în grilă al emisiunii „Totul pentru dragoste la bine și la greu”. Deși sperau să dea lovitura, producătorii au fost nevoiți să scoată emisiunea de pe post, deoarece producea mai multe pierderi, decât audiență. Acesta ar fi fost adevăratul motiv pentru care Mirela Vaida ar fi fost pusă ”pe liber”, chiar dacă e însărcinată cu al treilea copil.

”Oricât de bun, de experimentat ar fi un prezentator, nu poate salva o emisiune prost poziționată în grilă, în care rolul prezentatorului e minimizat la maximum. Am decis să mă retrag o perioadă, să-mi văd de casă, de copii și de sarcină, să mă odihnesc și să petrec timp alături de copii și de familie”, a declarat, pentru  Libertatea, Mirela Vaida.

Mirela Vaida a fost nemulțumită de locul pe care emisiunea ei l-a avut în grila postului Antena 1
Mirela Vaida a fost nemulțumită de locul pe care emisiunea ei l-a avut în grila postului Antena 1

Parcursul Mirelei Vaida la Antena 1

Antena 1 și Mirela Vaida au colaborat timp de 7 ani. Emisiunea ”Mireasă pentru fiul meu” a condus timp de 5 ani în tpul audiențelor. După ce a fost nevoită să se retragă de pe sticlă, devenind mamă, Mirela Vaida a fost solicitată din nou de șefi pentru a-i ține locul Simonei Gherghe la ”Acces Direct”, ceea ce denotă că Vaida era un pion important în cadrul postului.

Mirela Vaida a mai avut, timp de mai mulți ani, diferite emisiuni de Revelion și încă o producție „La hanu’ Mirelei”, care a fost preluat apoi ca format de Liviu Vîrciu și Andrei Ștefănescu. Evoluția ei în cadrul Antenei 1 s-a încheiat, însă, în momentul în care emisiunea ”Totul pentru dragoste la bine și la greu” a înregistrat un eșec răsunător. De atunci, contractul vedetei nu a mai fost reînnoit de șefii Antenelor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×