Mirela Vaida, pusă pe liber de Antena 1! Vedeta e gravidă în 7 luni

Ciprian Postolache   
în Stiri mondene
18/01/2019, 11:36
Mirela Vaida, pusă pe liber de Antena 1! Vedeta e gravidă în 7 luni GALERIE FOTO
Mirela Vaida, pusă pe liber de Antena 1! Vedeta e gravidă în 7 luni

Mirela Vaida a fost pusă pe liber de Antena 1. Emisiunea pe care o prezenta vedeta însărcinată în șapte luni, „Totul pentru dragoste la bine și la greu”, a fost scoasă de pe post și se pare că acesteia nu i s-a mai dat alta în loc. Cum contractul nu i s-a reînnoit, Mirela Vaida este acum fără job în televiziune. Vedeta a petrecut 7 ani la Antena 1, dintre care 5 ani a condus detașat în topul audiențelor cu emisiunea „Mireasă pentru fiul meu”.

„E adevărat. Nu mai am contract cu Antena 1, în acest moment. După 7 ani de emisii live, zilnic, cu câteva mici perioade de repaus, atunci când am născut, acum sunt liberă de orice angajament. Au fost 7 ani extrem de frumoși, de fructuoși, de plini de experiențe și de satisfacții profesionale, însă am avut și parte de câteva experimente neplăcute în ultima perioadă, în ceea ce privește formatele TV care mi-au fost date. Lucrul acesta m-a obosit, m-a dezamăgit chiar. Am decis să mă retrag o perioadă, să-mi văd de casă, de copii și de sarcină, să mă odihnesc și să petrec timp alături de copii și de familie”, a declarat într-un interviu pentru Libertatea, Mirela Vaida.

Mirela Vaida, lăsată pe dinafară de Antena 1! Gravidă în 7 luni, vedeta ia o pauză de la viața de televiziune

Mirela Vaida este gravidă în 7 luni, dar Antena 1 a pus-o pe liber. Vedeta nu mai are emisiune la postul trustului Intact. În această perioadă Mirela Vaida își promovează piesa „Underground”, cu care participă pe 27 ianuarie la semifinala Eurovision, care are loc la Iași. Chiar dacă nu mai are contract cu Antena 1, Mirela Vaida va avea de lucru și după naștere.

“Totul pentru dragoste – la bine și la greu” este ultima emisiune prezentată de Mirela Vaida la Antena 1

Fosta vedetă TV e solistă la Teatrul de Revistă Constantin Tănase și după naștere ar urma să revină în distribuția musical-ului „Mamma Mia”. În plus, vedeta are bandul ei, Vaida Show, cu care mai cântă la diverse evenimente. „Poate era bine-venită o pauză pe micul ecran. Și pentru mine, și pentru public. Însă există viață și după televiziune. Dacă se va ivi oportunitatea de a mă întoarce în televiziune, o voi face analizând toți acești factori. Dacă nu, rămân la ceea ce-mi aduce satisfacții necondiționate de nimeni și de nimic: familia și muzica!”, a spus Mirela Vaida, pentru cei de la Libertatea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×