Adelina Pestritu, super party de ziua ei. Galerie foto!

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
02/02/2019, 21:03
Adelina Pestritu, super party de ziua ei. Galerie foto! GALERIE FOTO
Adelina Pestritu petrecere cu fast de ziua ei

Adelina Pestrițu își serbează ziua de naștere ca o adevărată vedetă! Aceasta va fi prima petrecere pe acest an! Ultima petrecere a fost una tensionată, după ce, chiar în seara de Revelion, frumoasa brunetă a ajuns la spital de urgență cu fiica ei.

Focoasa vedetă împlinește pe data de 2 februarie 32 de ani, iar pentru petrecere a închiriat un restaurant de lux din Capitală! Locația a fost folosită și pentru botezul fiicei sale, iar apropiații spun că tot acolo urmează să se și căsătorească cu iubitul ei, Virgil Șteblea!

Adelina Pestrițu împlinește 32 de ani

Vedeta și-a ținut la curent fanii pe Instagram cu fiecare mișcare pe care o va face de ziua ei! ”M-am trezit la ora 10, mă duc să mă machiez, sunt distrusă de somn după ce m-am culcat la ora 5 dimineața. Îmi cade capul de somn, dar mă machiez și mă întorc acasă și o să dorm puțin. Mulțumesc pentru toate mesajele pe care mi le-ați dat”, a povestit bruneta.

”Este un sentiment tare plăcut să vezi cum sute de oameni petrec alături de și pentru tine. Am spus sute pentru că și de data aceasta estimez că vor fi în jur de 150-200 de prieteni lângă mine… …Am ales Taraful din Clejani pentru că Viorica alături de toți ai ei este super pricepută într-ale cântatului și nu numai, dar și formația Pindu alături de Ansamblul Iholu din Constanța. Invitații mei merită o atmosferă de vis, așa că nu puteam să nu mă gândesc la fiecare detaliu în parte”, povestea Adelina Pestrițu pe blogul ei, în urmă cu câteva zile.

Adelina Pestritu asteapta la petrecere 200 de persoane

Revelion încheiat la spital

Primul Revelion al Adelinei Pestrițu cu fiica ei, Zenaida Maria, în vârstă, de 5 luni, s-a consumat într-un loc în care nici o mămică nu dorește să ajungă cu copilul ei: la spital. Vedeta a povestit pe blog întreaga pățanie care, din fericire, s-a încheiat cu bine. ”Tocmai când ne pregăteam să intrăm în Noul An, Zeny a necesitat îngrijiri medicale de urgență. Am tratat câteva pusee de febră la indicațiile medicului nostru pediatru însă, la cea din urmă am luat decizia de a merge la urgență. Astfel, după un consult, doctorii de gardă ne-au sfătuit să ne internăm pentru mai multe investigații și mai ales pentru că exista riscul să ajungă la febră mare din nou. Și, cum peste tot sunt copilași răciți, e mai bine să rămânem sub supravegherea medicilor specialiști. Ne-am făcut imediat internarea și în spital am petrecut și primul nostru Revelion în formulă de 3 (n.r. alături de Virgil Șteblea, iubitul ei și tatăl micuței)”, a povestit Adelina Pestrițu pe blogul ei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×