Averea pe care i-o lasă Adelina Pestrițu fiicei sale, Zenaida Maria

Ana Chivu   
în Stiri mondene
14/12/2018, 17:15
Averea pe care i-o lasă Adelina Pestrițu fiicei sale, Zenaida Maria
Adelina Pestrițu, zestre pentru micuța Zenaida!

Adelina Pestrițu a spus că îi va lăsa toate piesele impresionante din dressing fetiței sale, Zenaida Maria. La ce pasiune imensă are fosta prezentatoare pentru modă, desigur că și cea mică va fi cel puțin la fel de cochetă.

Bruneta se pregătește pentru perioada când micuța va crește și o va putea acompania și cu sfaturi la cumpărături. Aceasta nu se abține de pe acum la shopping, astfel că dulapurile din locuința ei sunt arhipline, așa că Adelina alege deseori să doneze din haine.

Adelina Pestrițu, zestre cât o avere pentru Zeny

Fosta prezentatoare de televiziune este mare fană a lucrurilor în trend, așa că nu putea chiar ea să nu îi adune încet piese vestimentare fetiței sale. „Le păstrez pentru Zeny. Chiar dacă hainele nu mai încap, le îndesăm. Până o să se facă Zeny mare să intre în dressingul meu, moda se va schimba, trendurile vor fi altele, așa că… din când în când obișnuiesc să fac pachete și să le dau oamenilor care au nevoie. Am avut un botez la care a trebuit să mergem și am fost fardată mai strident, iar Zeny se uita așa mai pierdută. Îi place când îi fac poze, când îi pun fățuci din alea din Instagram. Zenaida înțelege mai multe decât ne imaginăm noi”, a declarat Adelina Pestrițu în cadrul unui interviu pentru Viva.

Zenaida Maria, fetița Adelinei Pestrițu
Zenaida Maria, fetița Adelinei Pestrițu

Din momentul în care micuța Zenaida a venit pe lume, Adelina s-a și apucat de idei diverse de vestimentații care să se asorteze cu ea și cu tăticul. „A fost dragoste la prima vedere. Aşa emoţii nu am trăit niciodată. Astăzi s-a întâmplat minunea. Ziua de 3 august s-a transformat dintr-o dată fără doar şi poate în cea mai importantă zi din viaţa noastră. Zenaida Maria ne-a împlinit şi ne-a făcut cei mai fericiţi. Este un sentiment pe care nu-l putem descrie în cuvinte, oricât ne-am strădui.“
 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×