Adelina Pestrițu s-a căsătorit. Cum o va chema de acum înainte

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
03/07/2019, 18:18
Adelina Pestrițu s-a căsătorit. Cum o va chema de acum înainte
Adelina Pestrițu s-a căsătorit. Sursa foto: unica.ro

Adelina Pestrițu s-a căsătorit astăzi și a fost unul din cele mai frumoase momente din viața ei. Vedeta care a prezentat în trecut emisiunea Wowbiz de la Kanal D a devenit doamna Steblea, căci acesta este numele de familie al lui Virgil, soțul ei de acum. Adelina Steblea a postat o fotografie pe Instagram în care a prezentat certificatul de căsătorie.

Adelina Pestrițu s-a căsătorit cu Virgil Steblea

Adelina a anunțat pe blogul ei că își păstrează și numele Pestrițu, deci o va chema de acum Adelina Ioana Pestrițu Steblea. A declarat că a luat decizia asta mai mult pentru fetița lor, pentru a scăpa de chestiunile birocratice atunci când vor călători cu fetița lor în alte țări. Fosta iubită a lui Liviu Vârciu a fost felicitată de mai multe personalități din showbizul românesc pentru cununia de la primărie.

I-au scris mesaje de felicitare Simona Gherghe, cântăreața Amna, Sandra Izbașa și Raluca Zenga, printre altele. Fotografia Adelinei a strâns peste 14,000 de like-uri pe contul ei de Instagram. Acesta a fost un alt moment extrem de emoționant pentru fosta prezentatoare tv după cel în care a născut-o pe fetița ei, Zenaida Maria, pe 3 august 2018.

Adelina a devenit doamna Steblea. Fotografie postată de vedetă pe Instagram

De ce nu a renunțat Adelina la numele Pestrițu

„Vă anunț cu drag că numele meu public va rămâne același, «Adelina Ioana Pestrițu», deși, în acte, am preluat și numele soțului meu, Steblea (Pestrițu Steblea Adelina Ioana). Această preluare de nume a fost făcută pentru a purta același nume de familie și cu fetița noastră, iar dacă vom fi nevoiți să călătorim peste hotare, să fie mai ușoară treaba birocratică, dar, evident, și din iubire pentru soțul meu.

Însă, în spatiul public și pe rețelele de socializare rămân aceeași ca și până acum, așa cum deja mă cunoașteți de peste 9 ani”, a scris Adelina Pestrițu-Steblea pe blogul ei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×