Adelina Pestriţu, ce dramă! Nimeni nu a ştiut aşa ceva: “De dimineaţă am fost şi am luat-o de la morgă”

Bogdan Solomon    Catalin Nae   
în Stiri mondene
23/06/2019, 12:30
Adelina Pestriţu, ce dramă! Nimeni nu a ştiut aşa ceva: “De dimineaţă am fost şi am luat-o de la morgă”
Adelina Pestrițu a vorbit deschis despre cele mai dificile momente din viața sa. Sursa foto:kanald.ro

Este una dintre cele mai îndrăgite figuri ale showbiz-ului autohton, datorită bunei dispoziții, dar și zâmbetului, care nu-i lipsește niciodată de pe buze, indiferent de situație. Cu toate acestea, Adelina Pestrițu a avut parte și de momente mai puțin plăcute, care au afectat-o enorm, chiar dacă nu a lăsat să se vadă acest lucru.

Adelina Pestrițu și-a pierdut ambele bunici într-o săptămână

Într-un interviu acordat recent, vedeta în vârstă de 31 de ani, a vorbit deschis despre un episod tragic din viața sa, petrecut chiar pe vremea în care modera emisiunea Wowbiz, difuzată de Kanal D. Mai concret, ambele bunici ale frumoasei brunete au murit în aceeași săptămână, însă a fost nevoită să țină în frâu toată această durere, de dragul telespectatorilor.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Mi s-a întâmplat ca în decursul unei singure săptămâni să am două decese în familie. Bunicile mele s-au dus, din păcate, iar eu seara, la Wowbizz, trebuia să dansez şi să apar super fericită şi împlinită. Nimeni n-a observat că, de fapt, în sufletul meu este haos. Dimineaţa am fost şi am luat-o pe bunica de morgă, seara a trebuit să fiu super strălucitoare şi să pară că nimic nu s-a întâmplat. Iar în sufletul meu îţi dai seama că sufeream enorm, îmi venea să plâng în direct. Dar m-am ţinut de tare ca să nu stric dispoziţia celor care ne urmăreau în fiecare seară, pentru că ei nu aveau nicio vină cu ce se întâmpla în viaţa mea” , a declarat Adelina Pestrițu, pentru Ok!Magazine.

Adelina Pestrițu, alături de soțul și fiica sa. Sursa foto:Adevărul.ro
Adelina Pestrițu, alături de soțul și fiica sa. Sursa foto:Adevărul.ro

Nașterea fiicei sale i-a schimbat viața

Între timp, Adelina Pestrițu și-a revenit după durerea pricinuită de pierderea celor două bunici, odată cu   nașterea fiicei sale, Zenaida Maria, moment despre care frumoasa vedetă afirmă că i-a schimbat viața în totalitate.

Când am aflat că sunt însărcinată mi s-a părut că e cel mai minunat dar pe care pot să-l primesc şi nu ştiu dacă îl merit cu adevărat” , rememorează Adelina, în interviul acordat pentru sursa citată.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×