Adelina Pestrițu s-a căsătorit cu Virgil Steblea! Rochii de mireasă de peste 40.000 de euro la nuntă

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
20/07/2019, 12:44
Adelina Pestrițu s-a căsătorit cu Virgil Steblea! Rochii de mireasă de peste 40.000 de euro la nuntă GALERIE FOTO
Adelina Pestrițu și Virgil Steblea s-au căsătorit civil pe 3 iulie. Sursa foto: click.ro

Ziua de sâmbătă, 20 iulie aduce o nouă nuntă spectaculoasă în showbiz-ul românesc. Fosta prezentatoare TV, Adelina Pestrițu și iubitul său, Virgil Șteblea, își vor uni destinele în fața lui Dumnezeu, ca mai apoi să se pregătească de petrecere. Evenimentul se anunță unul cu totul și cu totul special, mai ales dacă ne gândim la prețul uriaș al rochiilor pe care le va îmbrăca vedeta.

Adelina Pestrițu face nuntă mare. Va purta rochii de peste 40.000 de euro

Faptul că viitorul soț al Adelinei Pestrițu nu se uită la bani când vine vorba să-i facă pe plac celei care îi va deveni parteneră de viață nu mai este un secret pentru nimeni. Pe lângă meniul compus numai din preparate sofisticate, omul de afaceri a cheltuit o mică avere pentru vestimentația frumoasei brunete.

Mai concret, potrivit wowbiz.ro, prețul rochiilor pe care fosta soție a lui Liviu Vârciu a ales să le poarte într-unul dintre cele mai fericite momente din viața sa depășește suma de 40.000 de euro. În plus, din programul artistic cuprinde nume sonore ale scenei românești, fie că vorbim de folclor sau muzică ușoară. Elena Gheorghe și Maria Dragomiroiu se numără printre cântăreții care vor încânta invitații fericitului cuplu în această seară.

Adelina Pestrițu la cununia civilă. Sursa foto: wowbiz.ro
Adelina Pestrițu la cununia civilă. Sursa foto: wowbiz.ro

Mesajul Adelinei Pestrițu după cununia civilă

Pe 3 iulie, Adelina Pestrițu și Virgil Steblea s-au căsătorit civil, vedeta neputând rata ocazia de a împărtăși  aceste emoții fanilor săi din mediul online. Totodată, frumoasa bruntă a anunțat că va continua să apară în peisajul mediatic sub numele de Pestrițu, la fel ca până acum.

Vă anunț cu drag ca numele meu public va rămâne același, Adelina Ioana Pestritu, deși în acte am preluat si numele soţului meu, Steblea (Pestritu Steblea Adelina Ioana). Această preluare de nume a fost făcută pentru a purta acelaşi nume de familie şi cu fetiţa noastră, iar daca vom fi nevoiti să călătorim peste hotare, sa fie mai uşoară treaba birocratică, dar evident şi din iubire pentru soţul meu. ? (…) Acum că suntem într-adevăr soţ şi soţie, nu ne rămâne decat să aşteptăm emotionaţi evenimentul din 20 iulie unde am pregătit o multime de surprize pentru invitaţii noştri” , a scris Adelina Pestrițu pe blogul personal.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×