Adelina Pestrițu, aproape de un premiu colosal! E nominalizată pentru E! People Choice Awards 2019 din America

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
08/10/2019, 14:26
Adelina Pestrițu, aproape de un premiu colosal! E nominalizată pentru E! People Choice Awards 2019 din America GALERIE FOTO
Adelina Pestrițu este nominalizată la un premiu important din SUA. Sursa foto - facebook

Adelina Pestrițu este aproape de un premiu colosal! Vedeta, un adevărat antreprenor în mediul online, fondator www.edamagazine.ro și www.byeda.ro, cu o comunitate totală de aproape 3 milioane de urmăritori pe social media este nominalizată la categoria Best Romanian Influencer la premiile internaționale E! People Choice Awards 2019. Alături de ea sunt nume grele ale showbizz-ului.

Adelina Pestrițu, aproape de un premiu colosal!

Trebuie specificat că E! a nominalizat-o pe Adelina Pestrițu pentru “Best Romanian Influencer 2019” în primul an în care această categorie a fost introdusă în cadrul celebrelor premii. De remarcat că nu mai puțin de 3 semifinalisti din cei 8 români nominalizați vor putea ajunge la gala din America pentru a reprezenta online-ul românesc, așadar bătălia este una și mai puternică. În 2019, fanii divertismentului din întreaga lume au de votat pentru 43 de categorii.

Mai exact, aceștia trebuie să aleagă filmele, TV, muzică și pop-culture preferate. Sunt nume impresionante care au prins nominalizările la gala din 10 noiembrie. Astfel, Taylor Swift, Ariana Grande, Billie Eilish, Miley Cyrus, Camila Cabello, Pink, Cardi B, Ed Sheeran, Drake, Shawn Mendes, Travis Scott, Khalid, Lil Nas X sau producții precum ‘The Lion King,’ ‘Spider-Man: Far From Home,’ ‘Stranger Things,’ ‘The Walking Dead,’ ‘Riverdale’.

Adelina Pestrițu, aproape de un premiu colosal! Adelina Pestrițu
adelina Pestrițu poate ajunge în SUA la gala E!. Sursa foto – facebook

E nominalizată pentru E! People Choice Awards 2019 din America

“Social Media mi-a schimbat viața, de fapt, dacă stau să mă gândesc este o mare parte din viața mea. Am creat canalele mele de socializare acum aproape 10 ani, pe când foarte puțini din țara noastră știau cât de puternice sunt ca impact și mai ales câtă muncă și dedicare implică ele. Eu am învățat pe parcurs experimentând, postând mereu, exprimându-mi opiniile și preferințele, jucându-mă, permițând ca ochiul online-ului să pătrundă în cele mai importante aspecte ale vieții mele.

Este greu să creezi o comunitate online și este o permanentă preocupare să o menții cu postări interesante și autentice. Este un job full time pentru mine, oră de oră din viața mea sunt pregătită să comunic cu lumea pe canalele mele, mi se pare esențial să o fac și de cele mai multe ori aici trăiesc, alături de cei care-mi sunt alături pe Instagram, Facebook sau pe site-urile mele.

Ei mă văd așa cum sunt eu, machiată, nemachiată, în rochii de gala sau în haine de casă, în zile bune sau în zile rele, în situații fericite sau în perioade dramatice. Mi se întâmplă des să realizez că alături de mine, la masă, acasă, la evenimente, prezentări, shooting-uri sau proiecte sunt eu împreună cu milioanele de oameni din online prin toate live-urile pe care le fac, pentru că le permit tuturor accesul la viața și universul meu cu bucurie și recunoștință”, povestește Adelina Pestrițu aventura zilnică pe canalele ei de socializare. Atenție! Cei care apreciază vor ca Adelina Pestrițu să câștige acest premiu o pot vota aici: https://pca.eonline.com/ .

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×