Cât a costat rochia de mireasă a lui Miley Cyrus. FOTO

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
28/12/2018, 20:41
Cât a costat rochia de mireasă a lui Miley Cyrus. FOTO GALERIE FOTO
Miley Cyrus s-a căsătorit! Cât a costat rochia de mireasă pe care a purtat-o artista

Miley Cyrus şi-a unit destinele cu actorul australian Liam Hemsworth. Nunta a avut loc în secret, fiind o ceremonie restrânsă, la care au participat membrii familiei şi prietenii apropiaţi. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu aproape zece ani de zile, pe platourile de filmare ale filmului „The Last Song” şi de atunci au rămas împreună. Îmbrăcată într-o rochie albă, simplă, Miley a stârnit uimire în rândul fanilor, care s-au întrebat care a fost costul pentru ţinuta purtată de blondă.

Totul a devenit piblic însă abia în 2012, iar de atunci relaţia lor a fost presărată cu mai multe despărţiri şi împăcări. Recent, cei doi au rămas fără locuinţă, după incendiile devastatoarea care au avut loc în California în luna noiembrie a acestui an.

Cât a costat rochia de mireasă a lui Miley Cyrus

Asta nu i-a împiedicat însă să se căsătorească. Miley a purtat o rochie albă, clasică, în valoare de 8.600 de dolari. Creaţia vestimentară a fost semnată de cunoscuta casă de modă Vivienne Westwood, iar ceremonia a avut loc la casa lor cea nouă, din Tennessee.

Miley Cyrus, alături de soţul său, Liam Hemsworth, în ziua nunţii
Miley Cyrus, alături de soţul său, Liam Hemsworth, în ziua nunţii

Miley Ray Cyrus, pe numele său real de Destiny Hope Cyrus, s-a născut pe data de 23 noiembrie 1992, în Nashville, Tennessee, Statele Unite ale Americii şi este o cunoscută cântăreaţă şi actriţă. Prima ei poreclă a fost Smiley, după care a fost prescurtată la Miley, aşa cum i se zice acum.  Cele mai cunoscute filme în care a jucat sunt Big Fish, High School Musical 2, Hannah Montana & Miley Cyrus: Best of Both Worlds Concert, Bolt, Hannah Montana: Filmul, The Last Song, Sex and the City 2, Sex and the City 2, LOL, So Undercover, The Night Before, A Very Murray Christmas, The Emperor’s New School, „Wizards on Deck with Hannah Montana”, Studio DC: Almost Live.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×