Adelina Pestrițu a făcut anunțul: ”Am devenit din nou părinți. Spirituali, de data asta”

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
01/10/2019, 19:00
Adelina Pestrițu a făcut anunțul: ”Am devenit din nou părinți. Spirituali, de data asta”
Adelina Pestrițu urmează să devină părinte spiritual. Sursa foto: Instagram.com

Adelina Pestrițu a anunțat pe rețelele de socializare că va deveni părinte spiritual pentru o fetiță care va purta numele Elissabeth. Vedeta este foarte încântată de această postură și așteaptă cu nerăbdare să o creștineze pe micuța care abia a venit pe lume.

Adelina Pestrițu va fi nașă de botez pentru a treia oară

Adelina Pestrițu a botezat în urmă cu 3 ani cu băiețel care poartă numele Ersan David Bakan. Copilul este chiar fratele Celiei Ioana, primul copil botezat de vedetă. Cei doi copii sunt ai unui bărbat de naționalitate turcă și ai unei femei care a crescut la casa de copii. Vedeta a primit cererea de nașă pe rețelele de socializare și a rămas impresionată de povestea de viață a femeii. Vedeta nu a stat pe gânduri și a devenit nașa spirituală a Celiei care nu era botezată nici la vârsta de 3 ani.

Fosta soție a lui Liviu Vârciu a făcut un anunț important în urmă cu scurt timp. Vedeta va deveni nașă spirituală pentru a treia oară. „Vă anunțăm oficial că suntem din nou părinți. Spirituali de data aceasta. Micuța Elissabeth s-a născut sănătoasă și a primit nota 10 la naștere. Abia așteptăm să o creștinăm și să-i fim alături la bine și la greu o viață întreagă”, a scris Adelina Pestrițu pe contul de Instagram.

Vedeta a mai botezat doi copii: o fată și un băiat
Adelina Pestrițu va deveni părinte spiritual pentru o fetiță. Sursa foto: Instagram.com

Ce spune vedeta despre rolul de nașă spirituală

„Nu-mi cert niciodată finii, îi las să mănânce dulciuri (nu în exces), deși părinții îi cam restricționează, îi duc în parcuri de distracții și la filme pentru copii. Îmi place să merg la cumpărături cu ei, să spunem povești, glume, să mâncăm bunătăți și pentru că trebuie, facem și teme. Viața nu este doar despre distracții. Încerc pe cât posibil să fiu o nașă bună, iar copiii să se mândrească”, mărturisea Adelina Pestrițu în urmă cu trei ani într-un interviu pentru Libertatea.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×