Adelina Pestrițu, afectată pe toate planurile de pandemie: ”Ar fi trebuit să mă întâlnesc cu Bruce Willis”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
01/05/2020, 09:21
Adelina Pestrițu, afectată pe toate planurile de pandemie: ”Ar fi trebuit să mă întâlnesc cu Bruce Willis”
Adelina Pestrițu, afectată pe toate planurile de pandemie: ”Ar fi trebuit să mă întâlnesc cu Bruce Willis”. Sursa foto: Instagram.com

Adelina Pestrițu a mărturisit că pandemia de coronavirus a afectat-o pe toate planurile, mai ales în cel profesional anulând mai multe evenimente importante. Vedeta a vorbit și despre schimbările survenite în viața sa, dar și cum va proceda de acum înainte.

Cum a afectat-o pandemia de coronavirus pe Adelina Pestrițu

Toată lumea stă închisă în casă perioada asta din cauza virusului care a pus stăpânire pe 193 de țări din întreaga lume. Dacă unii dintre noi nu suntem afectați prea mult de pandemie, nu același lucru se poate spune despre vedete. Este și cazul Adelinei Pestrițu care și-a anulat o grămadă de evenimente, inclusiv o întâlnire cu Bruce Willis.

„Mi-a afectat câteva planuri importante pentru carieră. Unul dintre ele fiind programat pentru dată de 3 martie, când aveam bilete cumpărate pentru deplasarea la New York, acolo unde ar fi trebuit să mă întâlnesc cu starul internaţional Bruce Willis pentru un proiect global.

Era o ocazie excelentă să-mi întâlnesc unul dintre actorii preferaţi şi să fiu parte dintr-un proiect internţional fabulos, dar am ales să anulez totul din cauza acestei pandemii, care lua amploare de la o zi la altă”, a spus vedeta pentru okmagazine.ro.

Adelina Pestrițu nu mai vrea să stea departe de fiica sa Zeny

Adelina Pestrițu încearcă să fie o persoană pozitivă și optimistă, mai ales că după călătoria la Milano a fost nevoită să stea departe de fiica timp de 2 săptămâni din cauza virusului. Frumoasa brunetă a declarat că nu mai vrea să se expună riscului degeaba pentru că are o fetiță de 1 an și 8 luni la care trebuie să se gândească.

Vedeta simte că fiecare zi pe care o petrece în casă o schimbă atât moral, cât și spiritual. Adelina Pestrițu este conștientă de schimbările acestea, mai ales în privința sănătății despre care spune că este cea mai importantă.

„Simt cum fiecare zi petrecută închişi în casă ne schimbă moral, spiritual şi în toate privinţele. Sunt schimbări care ne maturizează şi ne dau răspunsuri la întrebări care nu-şi găseau răspunsul până acum, realizăm că viaţă înseamnă sănătate.

Fără sănătate, poţi să ai orice, le ai degeaba. De acum preţuim mai mult sistemul medical, oamenii care în general lucrează pentru binele colectiv, mâncarea, economiile şi mai ales familia, care, indiferent de vremuri, este cea care ne protejează şi ne iubeşte.

În viitorul apropiat voi păstra distanţa. Pentru că am realizat că mulţi oameni nu îşi dau seama cât de mult rău pot face ignorând un lucru vital, sănătatea lor şi a celor din jur.

Este o măsură de protecţie pe care mi-am impus să o iau chiar şi atunci când va trece pandemia. Îmi gestionez mult mai bine banii, mâncarea pe care o consum şi toate cele necesare traiului de zi cu zi. Este, de fapt ,o trezire la realitate”, a mai spus bruneta, potrivit sursei menționate anterior.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×