Adelina Pestrițu, neliniștită de când stă în izolare: ”Mi-e dor de viața pe care o aveam înainte”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
08/04/2020, 14:34
Adelina Pestrițu, neliniștită de când stă în izolare: ”Mi-e dor de viața pe care o aveam înainte”

Adelina Pestrițu este nerăbdătoare să se termine nebunia cu coronavirusul pentru că abia așteaptă să-și reia cursul normal în ceea ce privește activitățile pe care le desfășoară. Vedeta a mărturisit într-un interviu pentru revista VIVA că de când stă acasă este mai neliniștită și îngrijorată pentru ziua de mâine.

Adelina Pestrițu are gânduri apăsătoare de când stă acasă din cauza COVID-19

Frumoasa brunetă s-a autoizolat încă din data de 24 februarie când s-a întors dintr-o călătorie la Milano. Adelina Pestrițu a declarat că perioada aceasta are gânduri apăsătoare și este tot mai neliniștită în legătură cu ziua de mâine, recunoscând că abia așteaptă să reia cursul normal al lucrurilor.

„Mi-e dor de viața pe care o aveam înainte. Să mă văd cu cei dragi, prieteni, familie, să beau o cafea așezată la un coffee boutique în centrul orașului și să privesc oamenii de pe stradă, să conduc.

Mi-e dor să am întâlniri fizice cu cei cu care colaborez, să mă trezesc fără teamă, să nu mai am gânduri apăsătoare și nesiguranța zilei de mâine, să aud mai mult vești bune, să îmi pot face planuri pe termen lung. Mi-e dor de tot”, a spus vedeta într-un interviu pentru viva.ro.

Ce activități are bruneta de când stă în izolare

Adelina Pestrițu nu a renunțat la sport chiar dacă stă numai acasă și a mărturisit că și-a descărcat o aplicație care o ajută foarte mult să-și păstreze tonusul muscular. De asemenea, vedeta a declarat că alergatul după fetița ei Zeny o menține în formă cel mai mult pentru că nu o lasă să stea liniștită mai deloc.

În plus, bruneta reușește să-și facă timp și pentru filme și lectură. Adelina Pestrițu a mai spus că s-a apucat de recitit câteva cărți care i-au schimbat enorm de mult felul de a gândi în urmă cu câțiva ani, iar seara vizionează în familie seriale.

„Îmi place să citesc și să urmăresc seriale. Deși nu fac asta în mod normal, am reluat 3 cărți pe care le citisem, dar de care am simțit că am nevoie zilele acestea mai mult decât oricând: «Conversații cu Dumnezeu».

Se spune despre aceste cărți că nu tu le găsești, ci ele pe tine, atunci când ești pregătit spiritual pentru asta. Când le-am citit în urmă cu 3 ani mi-au schimbat viața, modul de a gândi, starea interioară.

Și am considerat că sunt cele mai potrivite cărți pentru impulsul de care avem nevoie în această perioadă. Seara înainte de culcare ne uităm la seriale. Până acum am vizionat Queen of the South și The 100.

Pe lista de recomandări aș mai adauga câteva: «The Island» și «Contagio» Sunt filme captivante”, a mai precizat vedeta, potrivit sursei menționate.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×