Adelina Pestriţu, ceartă cu o fană pe Instagram. „Unii copii de 13 ani te urmăresc și cred că ești perfecțiunea, pentru că nu mai avem modele”

în Stiri mondene
17/02/2020, 18:24
Adelina Pestriţu, ceartă cu o fană pe Instagram. „Unii copii de 13 ani te urmăresc și cred că ești perfecțiunea, pentru că nu mai avem modele”
Adelina Pestriţu, ceartă cu o fană pe Instagram

Adelina Pestriţu a fost criticată de fani după ce a postat o fotografie pe internet. Vedeta şi-a provocat fanii să răspundă la întrebarea: „Care este mesajul pe care ai vrea să îl primești de la mine?”.

Adelina Pestriţu, certată de o fană pe Instagram

Adelina Pestriţu s-a certat cu fanii proprii după ce a postat o fotografie pe internet. Vedeta stătea întinsă în pat, într-o ţinută provocatoare, cu telefonul în mână şi şi-a întrebat fanii: „Care este mesajul pe care ai vrea să îl primești de la mine?„.

Adelina Pestriţu a vrut să lansesze provocarea unui joc pe pagina proprie de Instagram, dar a ieşit alrceva întrucât o fană s-a simţit deranjată tare şi a criticat-o pe aceasta. Adelina Pestrițu a lansat provocarea pe Instagram la un joc, însă una dintre internaute a criticat-o dur.

Ce i-a replicat Adelina Pestriţu fanei care a criticat-o

E foarte păcat că unii copii de 13 ani te urmăresc și cred că ești perfecțiunea, pentru că nu mai avem modele„, a fost mesajul pentru Adelina Pestrițu. La rândul ei, Adelina Pestriţu a reacţionat imdeiat la criticile aduse.

Andreea, copiii de 13 ani n-au ce căuta aici. Limita de vârstă este de 18, așa cum o spun cei de la Instagram în Termeni și Condiții. Cât despre modele… fiecare este liber să le și aleagă! Gândim și simțim diferit„, i-a replicat Adelina Petriţu fanei care a criticat-o.

Cearta dintre cele două, vedetă şi internaută nu s-a terminat. Cele două au continuat discuţia în contradictoriu. „Dragilor, citiți și căutați adevăratele modele!„, a îndemnat internauta critică.

Andreea, văd că insistați. Pentru cunoștința dumneavoastră, să știți că cititul este un lucru la care recurg de fiecare dată când am timp liber.

Faptul că printre altele aleg să fiu și o femeie îngrijită sau să am preferințe mai puțin comune, nu mă face mai puțin bună sau nedemnă de a fi un model„, a continuat şi Adelina Pestriţu. Vedeta a avut ultimul cuvânt de spus.

Depinde ce înseamnă pentru unii succes! Știi că atunci când unii vor să fie cârcotași sunt și dacă ești sfânt„, a conchis Adelina Pestriţu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×