Lavinia Pîrva, criticată de fani după ce și-a modificat pozele pe Instagram. Un detaliu incredibil i-a scandalizat. FOTO

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
06/02/2020, 11:15
Lavinia Pîrva, criticată de fani după ce și-a modificat pozele pe Instagram. Un detaliu incredibil i-a scandalizat. FOTO GALERIE FOTO
Lavinia Pîrva își ”îmbunătățește” imaginile din mediul online extrem de mult. Sursa foto: Instagram.com

Cântăreața Lavinia Pîrva a fost criticată de fani după ce a postat pe rețelele de socializare o fotografie extrem de retușată. Frumoasa artistă se pare că a apelat nu numai la operații estetice după ce a devenit mamă, dar și la foarte mult Photoshop. 

Lavina Pîrva își ”îmbunătățește”pozele de pe rețelele de socializare extrem de mult

Lavinia Pîrva a publicat în mediul online o imagine extrem de retușată, iar fanii au luat-o imediat cu asalt. Frumoasa brunetă pare foarte schimbată în ultima vreme și arată mereu impecabilă, însă fanii au taxat-o aspru aceștia observând un detaliu foarte important. VEZI FOTO

Soția celebrului cântăreț Ștefan Bănică JR. s-a fotografiat într-o bluză albă, cu părul strâns în coadă de cal și machiată, însă fanii au fost interesați de un alt aspect. O femeie a observat că Lavinia Pîrva a exagerat cu programele de editare și înfrumusețare pentru că și-a șters chiar și lănțișorul purtat la gât.

„Atât de mult filtru, că nu se mai vede bine nici lănțişorul pe care îl poartă la gât!! ?”, a scris o fană pe contul de Instagram în dreptul imaginii postate de artistă. O altă persoană a acuzat-o pe cântăreață că șterge comentariile negative acesta lucru fiind un minus pentru ea.

Cântăreața Lavinia Pîrva, despre rolul de mamă. Artista are un băiețel

Lavinia Pîrva a născut un băiețel în luna mai a anului 2019, iar bebelușul a primit la naștere numele Alexandru. Vestea a fost dat publicității de soțul artistei, Ştefan Bănică Jr., printr-o postare de pe pagina personală de Facebook.

Cântăreața (34 de ani) a luat în greutate și a ajuns de nerecunoscut pe perioada sarcinii. Gleznele i s-au umflat astfel încât artista a încălțat în cele 9 luni doar încălţăminte sport. După ce a născut Lavinia a început să meargă la sală unde a dat repede jos kilogramele în plus.

„Sunt foarte bine, sunt într-o perioadă foarte frumoasă a vieții mele. A fost ceva sublim când l-am luat prima oară în brațe  Am avut emoții mari când am ajuns acasă cu el. Am noroc de un copil foarte bun și cumințel. Cred că va avea mult umor. 

Am avut o perioadă în care nu am dormit absolut deloc. Am devenit o mamă relaxată. Vreau să-mi cresc copilul liber și relaxant”, a declarat soția lui Ștefan Bănică JR, Lavinia Pîrva, relata click.ro. la două luni după ce artista a născut.

„Va fi greu la început cu cel mic, dar am ajutor de nădejde în copiii mei. Am un pic de experinţă cu cei doi copii (Radu Ştefan şi Ana Violeta – n.r.), în rest, e ca la început. Îmi place să vorbesc despre ce îmi e drag, dar nu intru în detalii nu pentru că aş fi secretos, ci doar pentru că e dreptul meu”, povestea soțul artistei la Antena 1.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×