Lavinia Pârva a fost victima hackerilor! Soţia lui Ştefan Bănică Jr le-a povestit fanilor prin ce a trecut

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
07/01/2020, 13:15
Lavinia Pârva a fost victima hackerilor! Soţia lui Ştefan Bănică Jr le-a povestit fanilor prin ce a trecut GALERIE FOTO
Hackerii i-au spart contul Laviniei Pârva. Sursa foto - facebook

Lavinia Pârva a fost victima hackerilor! Soţia lui Ştefan Bănică Jr  a intrat astfel în rândul vedetelor care au întâmpinat asemenea probleme. Artista s-a trezit recent cu contul spart și le-a transmis imediat un mesaj fanilor, pentru a nu se lăsa păcăliți.

Lavinia Pârva a fost victima hackerilor!

„Profilul mi-a fost hack-uit! Vă rog să nu răspundeți la mesaje ce implică solicitarea datelor dumneavoastră personale! Nu le solicit eu!”, a fost mesajul transmis de Lavinia Pîrva.

Nu a durat mult și situația s-a rezolvat, drept pentru care vedeta a mai scris un mesaj, în care le mulțumește celor care au ajutat-o la recuperarea contului.

Soţia lui Ştefan Bănică Jr le-a povestit fanilor prin ce a trecut

„Datorită ajutorului prompt primit din partea specialiștilor, am reușit să îmi recuperez contul, acum fiind securizat. Acum putem comunica în siguranță!”, a mai scris soția lui Ștefan Bănică Jr., pe Instagram.

Vă readucem aminte că printre vedetele care au mai trecut prin această situație se numără Andra și Delia. Lavinia Pârva și Ștefan Bănică Jr formează, conform specialiștilor, una din cele mai frumoase familii din spațiul monden.

Aceștia și-au creștinat băiețelul la finele anului trecut. Au făcut-o, în mare secret, la un restaurant luxos din nordul Bucureștiului. Dacă alți artiști cheamă presa și vând astfel de evenimente pentru că au contracte de publicitate , cei doi nu au vrut să facă bani de pe urma botezului micuțului Alex.

La eveniment au participat, așadar, doar persoanele foarte apropiate de cuplu. Secretul a fost bine păstrat și nici până azi cei doi nu au vrut să vorbească despre acest moment intim.

Pentru Ștefan Bănică nu e ceva nou, el fiind obișnuit deja cu botezurile, căci a devenit tată pentru a treia oară.

Artistul mai are un băiat și o fetiță, pe nume Violeta, rezultată din relația pe care a avut-o cu Andreea Marin.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×