Ștefan Bănică Junior, ademenit cu droguri în Columbia: „Dacă devin dependent de chestia asta?”

Dan Suta   
în Stiri mondene
16/12/2019, 12:44
Ștefan Bănică Junior, ademenit cu droguri în Columbia: „Dacă devin dependent de chestia asta?”
Ștefan Bănică Junior a povestit cum a fost ademenit cu drogurile în 1994. Sursa foto: captură Youtube Acces direct

Ștefan Bănică Junior a povestit recent una dintre cele mai inedite experiențe prin care a trecut în urmă cu foarte mulți ani. Cântărețul care an de an umple Sala Palatului de Crăciun a fost pe punctul de a se apuca de droguri.

Ștefan Bănică Junior, tentat să consume droguri în Columbia

Bănică a vorbit despre călătoria pe care a făcut în anul 1994 în Columbia, unde mai mulți români l-au ademenit cu droguri. Artistul a fost pus pe gânduri în fața tentației și a fost cât pe ce să încerce și el.

Curiozitatea a fost mare, dar nu suficientă încât să și consume substanțe interzise. Marea lui teamă era că va deveni dependent. A rezistat atunci, iar acum, după 15 ani, nu îi pare rău deloc de decizia luată.

„Am  zis nu, mi-a fost frică”

„M-am temut de o chestie pe care n-am făcut-o niciodată, de droguri. Am fost în Columbia, ţara drogurilor, prin 1994, au venit nişte românaşi de-ai noştri foarte prietenoşi să-mi ofere tot ce vreau eu, gratis”, a declarat Ștefan Bănică, scrie spynews.ro.

„Mi-au zis să încerc măcar. Am zis nu, mi-a fost frică. În sensul că, deşi era o experienţă, puteai s-o faci o dată şi atât, ce se putea întâmpla? Dar nu, mi-a fost frică, recunosc. Pentru că, am zis, mă, dacă o să-mi placă, dacă devin dependent de chestia asta? Şi nu-mi pare rău că nu am făcut-o!”, a mai spus cântărețul.

Marele muzician i-a emoționat recent pe fanii săi cu recitalul pe care l-a susținut, concert în cadrul căruia, pe ecrane au apărut tatăl lui, regretatul Ștefan Bănică și fiul său, Radu.

Radu și Bănică Jr. și-au transmis câteva mesaje emoționante în cadrul unui spectacol. Fostul jurat de la X Factor i-a spus în fața a 4.000 de persoane lui Radu cât de mult îl iubește.

„Mi-e dor să te știu lângă brad…nerăbdător să desfaci cadourile, bucurându-te ca un copil, tati”, i-a declarat Radu tatălui său.

„Și mie mi-e dor să-ți spun, a mia oară, te iubesc, băiete, și îi mulțumesc lui Dumnezeu că exiști!”, i-a răspuns Ștefan Bănică Junior fiului său.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×