Adelina Pestrițu, mesaj pentru toți fanii ei în plină pandemie: „Un robot setat după indicațiile altora”

Dan Suta   
în Stiri mondene
26/04/2020, 18:27
Adelina Pestrițu, mesaj pentru toți fanii ei în plină pandemie: „Un robot setat după indicațiile altora”
Adelina Pestrițu, mesaj motivațional în izolare. Sursa foto: Facebook

Adelina Pestrițu a învățat multe în perioada de carantină și a ținut să le dea câteva sfaturi fanilor ei. A scris un mesaj pe pagina sa de Facebook despre cum ar trebui să privim lumea după ce se vor ridica restricțiile cauzate de pandemia de coronavirus.

Adelina Pestrițu, un nou mesaj motivațional din izolare

Frumoasa influenceriță cu un succes colosal în mediul online scrie că izolarea ar trebui să ne amintească tuturor cine suntem și ce ne dorim cu adevărat la viață.

Vedeta a făcut o scurtă analiză despre viața haotică pe care oamenii o aveau înainte de pandemie, despre care scrie că au ajuns să se poarte precum niște roboți, iar de acum, teoretic, ar trebui să fim mai atenți la cei din jur și mai buni.

„Societatea te invata cum sa traiesti sub presiune. Sa oferi intotdeauna mai mult decat poti, sa nu gresesti niciodata, sa fii “perfect” si pe placul tuturor. Un robot setat dupa indicatiile altora”, a scris Adelina Pestrițu pe Facebook.

„E greu să fii un om bun, să-ți înțelegi imperfecțiunile și să accepți că e loc sub soare pentru noi toți”

„Când de fapt drumul nostru prin viață este despre acceptare, evoluție, șansa de a învîța din propriile noastre greșeli. Fiecare om are voie la partea lui de cunoastere si acces la incercarile lui. Oamenii sunt diferiti si asta ne face sa fim frumosi in felul nostru”, a adăugat frumoasa brunetă.

„Nu trebuie sa fim frumosi si in comparatie cu altii. E suficient si greu să fii un om bun si frumos, sa-ti intelegi imperfectiunile si sa accepti ca e loc sub soare pentru noi toti. #bekind”, a încheiat Adelina.

Mesajul a strâns peste 1.800 de aprecieri pe rețeaua de socializare în doar câteva minute, iar fanii vedetei i-au trimis bezele și au scris că sunt de acord cu reflecția ta.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×